Make up store Amarillo Marble eyeshadow

Med septemberkollektionen Punk lanserar Make up store ytterligare en marmorerad ögonskugga, Marble eyeshadow, denna gång vid namn Amarillo som har stråk av turkos, rosa, brunt och vinrött.

 

MUS amarillo marble eyeshadow

 

MUS amarillo marble eyeshadow1Marble eyeshadow kommer i samma dosa som Microshadow, med genomskinligt lock. Själva skuggan kan man applicera genom att ta med penseln enbart över de olikfärgade stråken, eller blanda samman dem på penseln (som jag har swatchat nedan).

 

MUS amarillo marble eyeshadow2

 

MUS amarillo marble eyeshadow swatchPrecis som Giallo damasco är Amarillo mjuk, härlig, krämig och välpigmenterad, och denna har en blandning av en satin- och frostfinish. När man blandar alla nyanser med varandra i penseln får man en dammig grålila, perfekt om man önskar lite färg men inte för framträdande, och den här typen av nyans framhäver även gröna ögon väldigt bra utan att man tänker på att skuggan faktiskt är lila. Amarillo kostar 140 kr och finns ute i butik tillsammans med resten av Punk-kollektionen från och med den 1 september.

In English: Marble eyeshadow in Amarillo is released with the Make up store september collection Punk. It’s marbled with turquoise, pink, brown and burgundy, and when swirled together on the skin it’s a frosty/satin dusty greyish purple. The texture is very buttery, highly pigmented and easy to work with, just like Giallo damasco that was released with the Jelly collection in augusti. Love the shade and the texture is just wonderful, if you have green eyes and like to make their color pop without adding too bright colours to your lid, this is a perfect shade of purple for that purpose.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Make up store Amarillo Marble eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>