OPI Alcatraz… Rocks

Lacket jag framförallt föll som en fura för, och ett av de jag valde att lacka med direkt på pressvisningen, ur OPIs höstkollektion San Francisco, var liquid sand-lacket Alcatraz… Rocks. Det har en mörkt blålila bas och är fullspäckat med skimmer i rosa, guld, turkos och silver.

I flaskan ser Alcatraz… Rocks ut som en galax fångad i en flaska, på naglarna blir det lite ljusare och så klart mattare eftersom det är i liquid sand-formulan (som torkar ner till ett matt strukturglitter). Det kan dock även bäras med överlack om man så önskar, då blir det mer likt sig i flaskan, men jag har valt att bära det utan överlack, och framförallt i direkt solljus är det här lacket totalt magiskt. Det skimrar och gnistrar och jag har svårt att slita ögonen från det vackra färgspektrat, det här är nog det finaste liquid sand-lacket OPI har gjort hittills. Formulan var perfekt, 2 lager räckte för full täckning, och det torkade ner till en matt yta på ca 20 minuter. Jag använde Essie nourish me som underlack.

 

OPI Alcatraz... Rocks

 

OPI Alcatraz... Rocks1

 

OPI Alcatraz... Rocks2

 

OPI Alcatraz... Rocks3

 

OPI Alcatraz... Rocks4

 

In English: The polish that I hands down love the most from the OPI fall collection San Francisco is the liquid sand polish Alcatraz… Rocks. It has got a deep blurple base full with pink, gold, turquoise and silver sparkles. In the bottle, it looks like a galaxy trapped in a bottle, on the nails it dries down lighter and of course matte since of the formula. It can also be worn with a top coat if you wish, to make it look like it does in the bottle, but I’ve been wearing it without and it’s totally magical, especially in direct sunlight. Absolutely lovely, probably the prettiest liquid sand created by OPI so far, and the formula was awesome – opaque in 2 coats and completely dry and matte in 20 minutes.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to OPI Alcatraz… Rocks

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>