Make up store Giallo damasco Marble eyeshadow

Med augustikollektionen Jelly lanseras nya Marble eyeshadow hos Make up store, en marmorerad ögonskugga. Den marble eyeshadow som släpps med Jelly heter Giallo damasco och består av stråk av ljust och mörkt grönt, blått och gult.

 

MUS giallo damasco marble eyeshadow

 

MUS giallo damasco marble eyeshadow1Marble eyeshadow kommer i samma dosa som Microshadow, med genomskinligt lock (och den dumma gångjärnsanordningen som tyvärr mer ofta än sällan går sönder efter att man har använt skuggan ett par gånger). Själva skuggan kan man applicera genom att ta med penseln enbart över de olikfärgade stråken, eller blanda samman dem på penseln (som jag har swatchat nedan).

 

MUS giallo damasco marble eyeshadow2

 

MUS giallo damasco marble eyeshadow swatchTexturen på Giallo damasco är krämig, mjuk och otroligt välpigmenterad, och den har en frostfinish. Väldigt tacksam att jobba med, det går nästan inte att misslyckas – har du testat de Microshadows som Make up store släppte med sin Foxy-kollektion förra sommaren så påminner Giallo damasco väldigt mycket i texturen om denna. Blandar man alla tre nyanser på penseln så blir det en kalltonad lite mörkare mintgrön, superfin och jag tror inte jag har någon dupe i min samling, de flesta mintgröna jag har är ljusare än så här. Giallo damasco kostar 140 kr och finns ute i butik från och med Augusti, i vissa butiker finns Jelly-produkterna redan ute.

In English: Marble eyeshadow in Giallo damasco is released with the Make up store august collection Jelly. It’s marbled with green, yellow and blue, and when swirled together on the skin it’s a frosty darker mint green. The texture is very buttery, highly pigmented and easy to work with, kind of like the Foxy microshadows that Make up store released last summer. Love the shade and the texture is just wonderful, if you love this type of green you will probably like Giallo damasco!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Make up store Giallo damasco Marble eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>