MAC Adored Mineralize skinfinish

I måndags släpptes mineralize-kollektionen Tropical Taboo hos MAC, och en av produkterna som jag var mer nyfiken på än de andra är Mineralize skinfinish, som jag inte kan få nog av – jag har nog ett tiotal nyanser hittills. Adored heter en av de nya nyanserna, som består av korallrosa swirlat med beige.

 

MAC Adored MSF

 

MAC Adored MSF1Mineralize skinfinish, som är ett bakat mineralpuder, kan användas på lite olika sätt beroende på nyans och finish, en del passar bra som rouge, andra som highlighter och andra som bronzers. Just Adored passar bra mitt emellan rouge och highlighter, beroende på vilken hudton du har – på min solbruna hy ger den mer en highlightereffekt, medan jag kan tänka mig att det även ger lite färg till vinterbleka kinder. När man blandar pudret på borsten till en nyans får man en ljus persikorosa, med en skimrig finish som varken innehåller glitter eller ser metalliskt ut.

 

MAC Adored MSF2

 

MAC Adored MSF swatchAdored är superfint att applicera på kindbenen för en lätt rosa highlight som ger en hint av färg, perfekt som komplement till en bronzer när du vill ha lite färg och lyster men inte så mycket att du vill lägga ett rouge. Skimret är väl framträdande utan att framhäva ojämnheter i hyn, och pudret kan även användas på ögonlocken. Ett välkommet tillskott i MSF-familjen! Adored och resterande nyanser av MACs Mineralize skinfinish kostar 295 kr/st hos MACs diskar och hos Kicks.se.

In English: One of the new Mineralize skinfinish shades that is released with the summer collection Tropical taboo from MAC is called Adored. It’s a light peachy pink with shimmer that’s neither glittery or frosty, and works well as a rosy highlight on deeper skintones or as a light blush on lighter complexions. A perfect companion to a bronzer during summer, it makes the cheekbones pop beautifully without enhancing imperfections in the skin, and it can also be used on the eyelids. A very welcome addition to my MSF collection!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to MAC Adored Mineralize skinfinish

 • Så fint! Låter som en toppenprodukt!

 • Sofia

  Åhh vill ha! Bor tyvärr alldeles för långt norrut för att kunna köpa den över disk, du vet ingen som säljer den online? Har sökt på kicks.se men dom verkar inte ha den 🙁

 • Sofia

  Ska hålla utkik då!:)

 • Highlighter har jag mina favoriter men något att skulptera med saknas. Något tips för en rödhårig med light medium/ medium hy som har en rosa ton pga rosacea tendenser. Letar som en galning 🙂

  • purity

   Mitt tips är att kolla bland ögonskuggorna om du inte hittar något puder i rätt färg! Ofta blir bruna toner som drar aningen åt det grå hållet bättre än varma bruna toner på kalla hudtoner som sculpting. Alternativt att du köper en foundation i samma underton som din vanliga foundation, fast ca 4 nyanser mörkare, och använder denna till sculpting. Använder man kräm/flytande produkter så får man riktigt snygga och naturliga linjer som är enkla att tona =)

 • Är helt besatt på att få tag i denna men den är ju helt slut. Bor inte i närheten av någon butik så måste beställa. Vilken skinfinish skulle du säga är närmast denna o som fortfarande finns?

  • purity

   Denna går nog inte att få tag på speciellt enkelt eftersom den var limited edition och antagligen har sålt slut överallt för länge sedan – kolla eBay, dock? MAC brukar ju vara duktiga på att repromota nyanser, så har du tur dyker den upp igen! Porcelain pink finns i lager hos Kicks.se, det är nog den jag skulle säga är mest lik.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>