Glossybox – Juniboxen 2013

Jag är bortrest för tillfället, och i vanlig ordning kom den ena Glossyboxen före den andra denna månad så jag får uppdatera det här inlägget när jag kommer hem och den andra boxen har kommit helt enkelt. Månadens box är i samarbete med art directorn Therese Sennerholt, med en specialdesignad box och temat “Don’t let anyone ever dull your sparkle”. Boxen som har hunnit komma innehöll:

 

Glossybox juni 2013

 

Glossybox juni 2013(1)En provflaska av Sebastian Professional Volupt Spray (fullsizepris 290 kr/150 ml), ett Mocha orange 100% Pure & natural tinted lip balm från Figs & Rouge (89 kr/12,5 ml), en Professional eye lash curler från Emite make up (200 kr), ett nagellack från China Glaze i nyansen Ray-diant (98 kr/14 ml) samt en minitub av Bliss Lemon + Sage Body butter (fullsizepris 295 kr/200 ml).

Jag är mer än nöjd med månadens box, för det första så äger jag ingen ögonfransböjare (jag vet, OMG liksom, men jag har naturligt böjda fransar och är inte i behov av någon egentligen) som ska bli jättekul att testa, och jag är ett stort fan av China Glazes nagellack, och Ray-diant hade jag inte sedan tidigare. Lemon + Sage body butter från Bliss tokgillade jag tidigare i vår (läs recensionen här) och spray-gelen från Sebastian låter spännande, likaså läppbalsamet från Figs & rouge.  Ska bli spännande att se hur innehållet skiljer sig i den andra boxen! Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: I’m currently on vacation and only one of my Glossyboxes arrived before I left, but this is what that one box contained with the theme “Don’t let anyone ever dull your sparkle” – a sample bottle of Sebastian Professional Volupt spray, a Mocha orange 100% Pure & natural tinted lip balm from Figs & Rouge, a Professional eye lash curler from Emite make up, a nail polish from China Glaze in Ray-diant and a mini tube of Bliss Lemon + Sage Body butter. I’m more than happy with this month’s content, especially love the eyelash curler since I don’t own one (OMG I know, but my lashes are naturally curled and I really don’t need one) and the polish is always welcome, especially since it’s a shade that I don’t already own.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

23 comments to Glossybox – Juniboxen 2013

 • Jag fick exakt samma förutom att jag istället för Bliss fick en liten provförpackning på Elisabeth Arden Eight Hour Cream. Hade hellre velat ha Bliss men det är inte hela världen. Jag är sjukt nöjd med nagellacket, det ska bli roligt att experimentera med 🙂

 • nääää nu blev jag avis. Jag skulle ville ha nagellacket oxå 🙂
  Själv fick jag två läppprodukter och en eyeliner i lila….. halvkul jämfört med en china glaze.

 • Emelie

  Jag fick en lite annorlunda box. Istället för body buttern fick jag ett blått läppglans och så fick jag figs & rouge i Cherry Blossom. Jag har faktiskt aldrig någonsin varit så nöjd med innehållet tidigare. Testade läppbalsamet direkt och det blev en favorit direkt. Smörjde in läpparna med det innan jag skulle sova och de var galet mjuka och återfuktade idag. STOR tumme upp!

 • Ami

  Jag fick L’Oréals Sublime Glow Cleansing Oil istället för Bliss. China Glazet var Full Spectrum, som ska på naglarna nu.

 • Ellen

  Jag var väldigt nöjd med min box tills jag insåg att många fått ett nagellack från china glaze, vilket jag inte fick utan jag fick en eyeliner från hot makeup. Känns lite sådär då jag ÄLSKAR nagellack. Men men, vad är väl en bal på slottet? Haha 😉

 • Linda

  1. Figs & rouge – 100% pure & natural tinted lip balm.

  2. Pierre René – sweet berry gloss.

  3. Sebastian Professional – volupt spray.

  4. China Glaze – nail laquer “ray-diant”.

  5. Emite make up – proffesional eye lash curler.

  Kändes inte sådär tokroligt med två läpprodukter, men annars en toppenbox. Behövde verkligen en ny ögonfransböjare.

 • Jag fick samma förutom att jag fick ett läppglans i stället för body butter, något jag tycker är både tråkigt och fantasilöst. Inte minst med tanke på att jag inte använder läppglans för att jag tycker det ser för kladdigt ut, och jag gillar inte kladd, plus attjag är notoriskt monogam gentemot burt’s bees lipbalm med solskydd i.

  Blev också glad över franböjaren eftersom min gamla började bli väldigt gammal. Testade den direkt på kvällen och det var katastrof. Högra ögat gick okej, men när jag gjorde vänstra var det något som gjorde ont. FÖrsökte flera gånger men det bara gjorde ont och tårarna rann. Provade med min gamla – och det fungerade hur bra som helst. Ska väl ge den ett försök till i morgon, men tror inte det kommer göra skillnad tyvärr =( Ögonfransarna på vänstra ögat känns konstiga nu och tror nästan att några gick av…

  • purity

   Fick också läppglans istället för body butter i min andra box. Olika fransböjare kan vara olika bra på olika personer beroende på vad man har för form på ögat, denna kanske inte passar just din ögonform?

 • Åh, det här hade varit perfekta boxen för mig! 😀

  Jag fick sprayet, ögonfransböjaren, figs & rouge i cherry blossom (doftar underbart och superhärlig färg!) och sedan fick jag ett läppglans från Pierre René och en vit eyeliner.

  Är inte överlycklig över läppglanset och eyelinern men det andra tyckte jag om, så en helt okej box den här månaden! 🙂

 • Sarah

  Åh så avundsjuk jag blev när jag såg din box, åh!
  Själv fick jag liksom du volupt spray, ögonfransböjaren och läppbalsamet – tre produkter som var rätt kul. De två resterande produkterna var ett brunt läppglans från Pierre Rene (klär inte alls i brunt) och en glittrig eyeliner vars kork gick sönder vid första öppning. Eyelinerns formula var dessutom så sinnessjukt klumpig att jag inte vågar använda produkten på mina relativt känsliga ögon… Blöh.
  Aja, för 139 spänn var boxen helt OK ändå.

 • Jag fick också volym-sprayen och ögonfransböjaren, men sedan fick jag läppbalsamet i en annan färg (tror Cherry Blossom), ett läppglans från Pierre René och en rosa eyeliner från Hotmakeup. Jättenöjd!

 • Kajsa

  Jag fick samma som du, fast istället för bliss body butter fick jag ett rosa läppglans från Pierre René, väldigt fint att ha precis i mitten av läpparna ovanpå ett läppstift, men det var lite för mkt glitter för att ha på hela läpparna enligt mig. Jag är väldigt nöjd med boxen! (dock tycker jag inte att fransböjaren var så värst bra, är det bara jag som tycker så?)

 • Kajsa

  läppbalsamet jag fick var i cherry blossom och inte samma färg som din kom jag på! 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>