Doftoteket upphör – 30% rabatt på allt

Den 9/6 slår butiken och webshoppen Doftoteket igen portarna för gott, och i och med detta kommer även min gästblogg där att försvinna. Oerhört tråkigt tycker jag, men som plåster på såren ger Doftoteket alla kunder 30% rabatt på hela sortimentet hela denna vecka om man uppger koden “sale” i kassan. Passa på att shoppa Sleek makeup, Deborah Lippmann, TheBalm, Lily Lolo och många andra märken till fyndpriser, först till kvarn gäller!

 

doftoteket upphör

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Doftoteket upphör – 30% rabatt på allt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>