Swatches: Essie Summer neons 2013

Här kommer swatches och flaskbilder på sommarens neonlack från Essie, Summer neons 2013. I år består kollektionen av 6 lack, samtliga fria från skimmer och glitter. Jag har swatchat dom direkt på plastnagel, vill man ha lite mer tryck och neonkänsla kan man grunda med ett vitt cremelack först. Jag har applicerat överlack på, då de torkar till en semi-matt yta.

 

Essie summer neons 13

 

Essie saturday disco fever swatch
Saturday disco fever

 

Essie Boom boom room swatch
Boom boom room

 

Essie Bottle service swatch
Bottle service

 

Essie DJ play that song swatch
DJ play that song

 

Essie Bouncer it's me swatch
Bouncer, it’s me!

 

Essie Shake your $$ maker swatch
Shake your $$ makerJag är lite besviken på dessa faktiskt, de är starka i färgen men inte “äkta” neoner (och ljusrosa boom boom room är inte ens i närheten av neonig), vilket i och för sig gör dom lite mer bärbara men jag hade väntat mig lite mer ooompfh, om ni förstår. Saturday disco fever, Bottle service och Shake your $$ maker är mina tre favoriter, med Bouncer it’s me som bubblare. Lacken kostar 129 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: Here are some bottle pics and swatches of the 6 neon polishes in the Summer neons 2013 collection from Essie. They are all swatched as they are, but if applied on top of a white polish, these will pop a bit more. I’ve also finished them with top coat, since they dry semi-matte. I am a bit disappointed though, these are more brights than true neons (and boom boom room is more like a pastel than a neon), which does make them more wearable, but I had expected more oompfh. My favourites are Saturday disco fever, Bottle service and Shake your $$ maker. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Swatches: Essie Summer neons 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>