Månadens produkt – Maj 2013

månadens produkt maj 2013Nu är vi inne på sista dagen i månaden maj och äntligen känns det som att sommaren är här för att stanna. Som jag har längtat, och jag misstänker att ni är fler med mig!

En produkt, eller snarare produktserie jag har fastnat lite extra för den här månaden är Kicks nya fairtrade-serie Skin treat, som bjussar på hudvårdsprodukter med stor andel naturliga oljor och extrakt, som dessutom ger schyssta villkor och löner till de som producerar ingredienserna. De fyra produkter jag har testat hittills ur serien har blivit flitigt använda under maj månad, det här är bra grejer! Priserna ligger på mellan 69 och 129 kr/st för de 13 olika produkterna i serien som finns att köpa hos Kicks.

 

mp maj 2013Har ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?

In English: My favourite product for may is the Skin treat series from Swedish beauty chain store Kicks – high quality products at great prices, with a high percentage of fair trade produced ingredients. Do you have a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Månadens produkt – Maj 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>