Essie Cute as a button

Även om det ofta blir fokus på limited edition och säsongskollektioner här på bloggen så gillar jag även att botanisera bland de permanenta godbitarna i olika märkens sortiment. En nyfunnen favorit är lacket Cute as a button från Essie, som är perfekt på naglarna på våren och sommaren.

Cute as a button är ett persikorosa cremelack. Jag skulle varken beskriva det som korall, persika eller rosa, utan det ligger och svävar någonstans i mitten av alla de tre nyanserna. Himla somrigt, fint och smickrande är det i alla fall, och det finns en anledning till att det här lacket ingår i det permanenta produktutbudet – jag skulle tro att det här är en nyans som faller de allra flesta i smaken, och det är fint mot de flesta hudtoner. Tre tunna lättarbetade lager lackade jag för full täckning, jag använde Trind nail repair som underlack och Seche vite som överlack.

 

Essie cute as a button

 

Essie cute as a button1

 

Essie cute as a button2

 

Essie cute as a button3In English: One of the jems in the Essie permanent product range is Cute as a button, which is a peachy pink creme. It’s neither coral, peach or pink, but somewhere in between those  colours, and it’s a gorgeous shade, especially for spring and summer. It’s universally flattering, too, and it’s no surprise that it’s part of the permanent collection! The formula was excellent and I did three coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Essie Cute as a button

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>