IDUN Minerals Kärleksört ögonpalette

I sommar lanserar svenska IDUN minerals en limited edition sommarkollektion. Samtliga produkter bär den illustration av IDUN som vann den konsttävling som IDUN höll i i höstas. En av produkterna i kollektionen är en ögonskuggspalett med fyra ögonskuggor, som går under namnet Kärleksört.

 

IDUN minerals KärleksörtPaletten är platt och rektangulär med sommarmålningen av Idun på locket, och har en stor spegel i locket. Det medföljer två ögonskuggsapplikatorer som ligger vid sidan av de fyra skuggorna, som har IDUN-äpplet inpräntat på ytan. Det verkar inte som att skuggorna har några namn, men det är en vit, en ljusrosa, en ljus olivgrön och en mörk skogsgrön. Samtliga fyra skuggor har en frostfinish.

 

IDUN minerals Kärleksört1Alla fyra skuggorna är krämiga, härliga och lätta att jobba med. De är bra pigmenterade också och fäster fint på huden, jag har swatchat dom på en tunn bas av BB cream. Jag gillar färgkombinationen som verkligen känns somrig, och det är en bra blandning av ljusa och mörka nyanser för att kunna skapa en komplett ögonmakeup.

 

IDUN minerals Kärleksört2

 

IDUN minerals Kärleksört swatchFörutom paletten släpps även ett pressat nedmattande puder, en pressad bronzer, två läppglans, en vattenfast mascara och en kabukiborste. Sommarkollektionen finns ute hos 140 Apoteket AB-butiker från och med nu till och med den 11 augusti, och paletten Kärleksört kostar 249 kr.

In English: Swedish mineral makeup brand IDUN minerals launches a limited edition summer collection in may, containing several products with a limited edition design on the lid of the compacts. One of the products is an eyeshadow palette called Kärleksört, containing four eyeshadows: white, light pink, light olive green and dark forest green, all four in a frost finish. The shadows are lovely to work with with good pigmentation, even application and a creamy texture. The colour combo really makes me think of Swedish summer, and I like that there is a combination of light and dark colours so you can create a complete eye makeup using only the palette.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to IDUN Minerals Kärleksört ögonpalette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>