Yves Rocher Pure calmille

Har ni testat Yves Rochers multikräm för ansikte och kropp, Pure calmille? Nu återlanseras den i tre specialdesignade vintageförpackningar, som har röstats fram av över 20.000 Yves Rocher-fans på facebook.

 

Yves Rocher pure calmillePure calmille ska passa alla hudtyper och smälta in i huden för att återfukta, mjukgöra och skydda. Den innehåller kamomill som ska verka lugnande och mjukgörande, och den har en neutral och örtig typisk “krämdoft”, tänk Niveas klassiska hudkräm på burk. Dessa små burkar med skruvlock är perfekta att ta med sig eller ha i handväskan, och krämen som är ganska tjock i konsistensen återfuktar bra och lämnar huden mjuk och smidig utan att den känns kladdig. Den känns lite för fet för att jag ska vilja använda den i ansiktet, men på nariga och torra partier på kroppen är den perfekt! En burk på 50 ml kostar 29 kr och finns att köpa hos Yves Rochers butiker eller i deras webshop.

In English: Yves Rocher recently launched their multi creme for face and body, Pure calmille, in three special designed vintage style jars. The creme is formulated to melt into the skin and moisturize, soften and protect. It’s enriched with chamomille to soothe and soften the skin, and it has got a neutral and bit herby classic “creme scent”. These little jars with a screw top lid are perfect for the hand bag, and the quite thick consistency of the creme is absorbed quickly by the skin and leaves it soft, smooth and non-sticky. A bit too rich for me wanting to use it in my face, but it’s perfect for dry parts on the body!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Yves Rocher Pure calmille

 • Matilda

  Åh gud vad fin design! Ska definitivt spana in dem!
  Har en fråga till dig; har du några tips på sminkaffärer i utlandet? Ska till England om en vecka och det vore super med lite experttips! 🙂

  • purity

   Åh, i England finns det mycket grymma butiker – är det London du ska till så har du Boots och Superdrug där du hittar budgetsortimentet, på Selfridges hittar du lite dyrare märken som Urban Decay, Benefit m.m. Det finns även en MAC PRO-butik, och flera Illamasquabutiker/diskar.

 • Yves Rocher har så himla bra priser också 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>