Recension: Philosophy Purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes

Ombord på flera av Viking Lines fartyg finns hudvårdsmärket Philosophy att shoppa – hurra! Jag har inte testat något från märket tidigare så när vi åkte på kryssningen med Viking Grace tidigare i vinter passade jag på att köpa mig en flaska av hypade Purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes.

 

Philosophy Purity made simplePurity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes ska lösa upp smuts, makeup och göra rent porerna på djupet med hjälp av ingredienser som salvia, kamomill och morot som ska återfukta huden och göra den smidig och mjuk. Den är anpassad för alla hudtyper och passar även torr och känslig hy, och är pH-balanserad för att vara så skonsam som möjligt. Rengöringen kommer i en plastflaska med snäppkork, och den är fri från doft.

Gillar du löddrande rengöringar så kommer du att älska denna – en liten klick stor som en torr ärta räcker för att löddra upp tillräckligt för hela ansiktet. Den gör ett riktigt bra jobb att göra rent ansiktet från smuts och makeup, och rår även på icke-vattenfast ögonmakeup utan att irritera ögonen. Efter tvätt känns huden ren, men inte stramande eller irriterad – dock behövs en ansiktskräm efteråt för att återfukta ordentligt. Min hy har varken känts tilltäppt, torr, irriterad eller överdrivet fet under tiden jag har använt denna.

Jag är riktigt imponerad av den här rengöringen, och den förtjänar verkligen all hype den har fått genom åren – det här är en kanonrengöring som dessutom är dryg och snäll mot huden. Synd att den ska vara så svår att få tag på i butik här i Sverige bara, hoppas märket lanseras på bredare front inom kort!

Pris: ca 150 kr/240 ml
Betyg: 5/5

In English: I recently purchased Purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes from Philosophy. It’s a facial cleanser that is formulated to remove dirt, makeup and deep cleansing pores, without drying or irritating the skin. It’s formulated for all skin types (even sensitive skin) and is pH balanced to cleanse the skin gently. It contains sage, chamomile and carrot to help condition the skin and keep it soft and smooth. For those of you who love foaming cleansers, you will love this. A little goes a very long way too, and it’s very effective in dissolving dirt and makeup and leaves the skin feeling clean yet soft and not dry or irritated. It’s also good for removing non-waterproof makeup around the eyes without irritating the eyes or the skin around them. My skin hasn’t felt clogged, dry, irritated or oily while using this, and I’m really impressed by it – it definitely deserves all the hype it gets!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to Recension: Philosophy Purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>