Butiksöppning: Sephora på Biblioteksgatan i Stockholm

Klockan 12 idag slog den nya Sephora-butiken på Biblioteksgatan i Stockholm upp portarna för VIP-gäster, och klockan 13 för allmänheten. Äntligen! Jag kunde tyvärr inte gå på VIP-eventet, så jag skickade min sambos syster Alexandra i min plats för att spana in butiken som är hela 310 kvm stor.

1I Sephoras butiker hittar vi märken som Make up forever, Benefit, Sampar, Leonor Greyl, Sephoras egen linje, och i butiken på Biblioteksgatan förhandslanseras NARS kompletta sortiment som sedan kommer till resterande Sephora-butiker under maj månad.

20130413-113853.jpg

2

6

7

8

9

10Det blir definitivt ett besök på Sephorabutiken på Biblioteksgatan inom kort, det är lite meckigt att åka ut till Täby och jag är himla spänd på att spana in NARS-sortimentet! Har ni hunnit spana in den nya Sephora-butiken på Biblioteksgatan än? I så fall, vad tycker ni om den? Vilka andra märken skulle ni vilja se hos Sephora?

Bilder: Julialex.blogg.se

In English: Today, Sephora finally opened their first store in Stockholm city! Unfortunately, I couldn’t attend the VIP event, so I sent my sister-in-law Alexandra in my place instead. As of the opening of this Sephora, the full NARS range will finally be available in Sweden again. Yay!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Butiksöppning: Sephora på Biblioteksgatan i Stockholm

 • Åh gud så fantastiskt! Älskar Sephora. Men hjälp så mycket fattigare jag lär bli. Det enda bra med att det bara fanns i Täby var att man inte kom dit så ofta… =)

  (Önskar bara att de kunde ta in Urban Decay’s hela sortiment.)

  Tack för glada nyheter en annars seg kväll! =)

 • Pauline

  Yey!

  Äntligen! Så som jag har längtat! Har räknat ner dagarna till öppningen av denna Sephora. Tyvärr har jag fullt upp m jobb ett tag, men så fort jag blir ledig kommer jag rusa dit!
  Nars måste ju spanas in, självklart & sedan freestylar jag därifrån..;-) Denna gång vet jag ju vilka märken som inte finns ännu (ex Urban Decay), så jag slipper bli besviken…Nars stod ju dessutom 2:a på min önskelista över märken jag ville ha, så det är ju trevligt!

 • Hm, har OPI fler nya Shatter-lack?? Eller har det redan släppts sådär många? 😛

 • Jag ska ta mig dit när jag åker till stockholm 19 april.. letar foundation och ska kolla in MUFEs HDvariant..

 • Sarah

  NARS kommer till Sverige?!
  Åh, dagens bästa nyhet!

 • Jag har inte hunnit åka dit idag!! Men är jättespänd på butiken.

 • Linda

  Jag lyckades vinna en plats på gästlistan via deras goodiebag-röstning, så jag var på plats kl 12. Tyckte butiken var riktigt fin, det var definitivt partystämmning och personalen var trevlig. Ska absolut tillbaka dit, men det får bli när jag har mer pengar eftersom det är relativt saftiga priser för en fattig student.

  • purity

   Jag tycker dom har bra priser på sitt egna sortiment faktiskt, och MUFE till exempel kostar bara en eller två tior mer här än i USA =)

 • K

  Hej,

  Andra bilden uppifrån vill jag ska raderas. Det är en bild på mig och ingen har frågat mig det är okej att den publiceras. Intrång på mina rättigheter. Radera den snarast, tack.

  • purity

   Jag ber om ursäkt, var inte min mening att någon skulle ta illa upp. På allmän plats med mycket folk är det svårt att ta bilder utan att någon blir med på kortet och det är inte olagligt att publicera bilder tagna på allmän plats även om det råkar vara människor med på bilden – men självklart respekterar jag ditt önskemål att inte vara med på bilden på min blogg. Jag klipper bort dig ur fotot!

 • Karin

  Aj aj aj, det här bådar inte gott för ekonomin…

  • purity

   Nä jag känner samma =P Hade man behövt åka ut till Täby varje gång för att shoppa så bär det emot lite mer, liksom.

 • Sanna

  Säljer Sephora M.A.C ?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>