Deborah Lippmann Candy shop

Det finns lack som är apsnygga, dom som är fula, och dom som är sådär fulsnygga – tacky men hur underbara som helst. Candy shop från Deborah Lippmann, som även går under smeknamnet “unicorn vomit”, faller under den senare kategorin.

Candy shop har en skir rosa jellybas och är fullspäckat med glitterpartiklar i olika storlekar och färger. Som ett godisland på mina fingrar, det här är hur tjejigt och over the top som helst och jag älskar det! Tack vare att den rosa basen är jelly så täcker den inte glitterpartiklarna utan de undre lagren syns även tydligt, och formulan var riktigt trevlig för att vara ett glitterlack tack vare den skira jellybasen som är otroligt lättlackad i sig. Jag lackade tre lager för att få lite mer täckning i den rosa basen och använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

Deborah Lippmann Candy shop

 

Deborah Lippmann Candy shop1

 

Deborah Lippmann Candy shop2

 

Deborah Lippmann Candy shop3In English: There are some polishes that are tacky but yet gorgeous, and Candy shop from Deborah Lippmann (also known as “the unicorn vomit”) falls into that category. It has got a sheer pink jelly base with different sizes and colours of glitter, and I absolutely love how girly, tacky and blingy it is. The sheer jelly base allows the glitter to shine through the layers, and it also makes this polish really easy to work with for being a glitter. I did three coats to amp up the opaqueness of the base colour.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Deborah Lippmann Candy shop

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>