Pürminerals Free spirit, Rock goddess, Classic beauty & Wild child Perfect fit eyeshadow trio

Nyligen lanserade mineralsminkmärket Pürminerals ett gäng ögonskuggstrios, Perfect fit eyeshadow trio. Det finns 10 trios totalt, jag tänkte visa er Free spirit, Rock goddess, Classic beauty och Wild child.

 

pürminerals perfect fit eye shadow trioSkuggtriosarna kommer i runda, kompakta dosor i plast med genomskinligt lock. Nyanserna ska vara utvalda av makeupartister för att harmonisera med varandra, och skuggorna innehåller vårdande ingredienser som ska ge fasthet och reducera rynkor och linjer på ögonlocket. De innehåller även mineralsfärer som ska ge en uppljusande effekt, och utlovar en sammetslen och jämn ögonmakeup som ska sitta på plats hela dagen.

 

pürminerals free spirit perfect fit eye shadow trio1
Free spirit

 

pürminerals free spirit perfect fit eye shadow trio swatch
Free spiritFree spirit består av en frostig turkos, en medelmörk brun i satinfinish, och en matt chokladbrun skugga. Den turkosa och den chokladbruna skuggan är det helt okej färgtryck i, medan den medelmörka bruna lämnar en hel del att önska både pigmentmässigt och appliceringsmässigt, då den blir rätt ojämn och smular en hel del.

 

pürminerals Rock goddess perfect fit eye shadow trio1
Rock goddess

 

pürminerals Rock goddess perfect fit eye shadow trio swatch
Rock goddessRock goddess innehåller allt du behöver för en klassisk sotning – en frostig grå, en matt vit och en matt svart skugga. Här imponerar verkligen pigmenteringen och texturen på skuggorna, den svarta skuggan är ordentligt svart, den grå skuggan har ett snyggt djup och den matta vita applicerar jämnt och fint med bra pigmentering för att vara en matt vit skugga.

 

pürminerals Classic beauty perfect fit eye shadow trio1
Classic beauty

 

pürminerals Classic beauty perfect fit eye shadow trio swatch
Classic beautyClassic beauty består av tre neutrala nyanser, en skimrig ljus guldbrun, en matt beige och en varmtonad matt brun med små guldglitterpartiklar. Tyvärr får jag ingen av dessa tre skuggor att fungera bra på huden, den guldiga är smulig, den beige är pudrig och den varma bruna yr glitterpartiklarna omkring sig när man applicerar.

 

pürminerals wild child perfect fit eye shadow trio1
Wild child

 

pürminerals wild child perfect fit eye shadow trio swatch
Wild childWild child går i den lila färgskalan och har en dammig kall lila i satinfinish, en champagnefärgad frostig highlighter och en varm matt lila. Här är det helt klart highlightern som presterar bäst, medan den varma matta lila är fattig på pigment och är ojämn i appliceringen, och den dammiga kalla lila presterar medelmåttigt med jämn applicering men lite dåligt tryck i pigmenteringen.

Överlag är jag besviken på dessa, framförallt är det många skuggor som är pigmentfattiga och svåra att jobba med – skuggor i den här prisklassen ska leverera bättre än så här. Den enda trion av dessa fyra som känns värd sina slantar är Rock goddess, där samtliga tre skuggor har ordentligt med pigment och appliceras jämnt och fint. Pürminerals Perfect fit eyeshadow trio kostar 295 kr/st och finns att köpa bland annat hos Eleven* och Hudoteket.

In English: Not that impressed by the new Perfect fit eyeshadow trios from Pürminerals. A lot of the shades lack in pigmentation and are powdery and/or applies patchy. The one that performed best was Rock goddess, with highly pigmented shades that are easy to work with, but otherwise, I don’t feel that these are worth their money.

*Detta är en affiliatelänk, vilket innebär att om du handlar något i webshopen genom denna länk får puritybeauty.se en procentuell ersättning baserat på ditt köp.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Pürminerals Free spirit, Rock goddess, Classic beauty & Wild child Perfect fit eyeshadow trio

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>