Sleek makeup PPQ Shangri-la Respect i-Divine palette

I höstas släppte Sleek makeup två paletter i samarbete med det brittiska modehuset PPQ, inspirerade av 60-talets motownsound. Samarbetet går under namnet Shangri-La, jag har tidigare visat er paletten Supreme ur kollektionen och idag tänkte jag visa er den andra paletten, Respect.

 

Sleek makeup PPQ shangri-la respect palette

 

Sleek makeup PPQ shangri-la respect palette1Respect består som vanligt av 12 ögonskuggor i den matta svarta, tunna Sleek-paletten. Något som skiljer dessa paletter från tidigare Sleek-paletter jag har är att det står på framsidan av paletten vilken palett det är, vilket är en fördel om man har flera så man ser skillnad på dom.

 

Sleek makeup PPQ shangri-la respect palette2

 

Sleek makeup shangri-la respect i-Divine palette3
 Gladys White, James Brown, Shalamar, Count Basi Beige, Aretha Orange, Otis Red
Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream, Motown Mink, O’Jays, New Jack Pink.Själva paletten mäter ca 8×13 cm och är i robust svart matt plast. I locket hittar vi en fullstor spegel, och de 12 skuggorna på 1.1 gram styck är ca 15 mm i diameter. Nyanserna heter Gladys White, James Brown, Shalamar, Count Basi Beige, Aretha Orange, Otis Red, Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream, Motown Mink, O’Jays och New Jack Pink.

 

Sleek makeup PPQ shangri-la respect palette swatch1
Gladys White, James Brown, Shalamar
Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream

 

Sleek makeup PPQ shangri-la respect palette swatch2
Count Basi Beige, Aretha Orange, Otis Red
Motown Mink, O’Jays, New Jack PinkI den här paletten hittar vi ett gäng med ljusa och neutrala nyanser, som dessvärre brukar vara rätt pudriga och svåra att jobba med när det kommer till Sleeks ögonskuggor, men desto bättre är de mörkare och mer färgstarka skuggorna. Jag menar, hur läckra är inte gänget på högra sidan av paletten – Aretha orange, Otis red, O’Jays och New Jack Pink? Just denna palett finns inte i Sleeks onlineshop längre, men du kan klicka hem den från svenska webshopar som Doftoteket och Brallis för ca 130-140 kr.

In English: During fall 2012, Sleek makeup released a collaboration with the british fashion house PPQ – Shangri-La. The collection contained two palettes inspired by the 60′s motown, I’ve already showed you the Supreme palette and today I’m going to talk about the Respect palette. It contains 12 shadows as usual in the thin black Sleek palette. This palette does have the name of the palette printed on front of it, compared to older palettes that are blank, which is nice if you have several Sleek palettes to tell them apart. It contains the shades Gladys White, James Brown, Shalamar, Count Basi Beige, Aretha Orange, Otis Red, Roberta Black, Vandellas, Cameo Cream, Motown Mink, O’Jays and New Jack Pink. As usual with Sleek, the darker/brighter shadows have great pigmentation, while the lighter ones leaves a bit to be desired. The bright orange/pink gang at the right corner of the palette is just fabulous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Sleek makeup PPQ Shangri-la Respect i-Divine palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>