IDUN minerals Anna lipgloss

I vår tillkommer fyra nya nyanser av läppglans i IDUN minerals sortiment. En av dom heter Anna och är en mjuk varm rosa som har varit en stadig följeslagare i min handväska de senaste veckorna.

 

IDUN minerals Anna lipglossIDUNs läppglans kommer i fyrkantiga tuber med inbyggd platt filtspetsapplikator. De är fria från konserveringsmedel och parfym, innehåller hjortronolja, jojobaolja och vitamin E som ska verka mjukgörande och närande för läpparna.

 

IDUN minerals Anna lipgloss1

 

AnnaAnna har bra med pigmenttryck i sig, inte fullt heltäckande men ändå tillräckligt för att man kan välja hur mycket färg man vill ha på läpparna beroende på hur mycket man applicerar. Glosset är mjukt och lagom klistrigt, inte så att läpparna klibbar ihop men ändå tillräckligt för att det ska sitta bra på plats på läpparna. Färgen är en perfekt to go-nyans när man vill ha något på läpparna som funkar till allt men ändå inte är extremt uppseendeväckande, och ger diskret med färg i ett tunt lager och lite mer intensivt med pigment om man lägger på lite mer. IDUN minerals läppglans rymmer 6 ml och kostar 169 kr/st hos Apoteket AB.

In English: This spring, IDUN minerals adds four shades of lipgloss to their makeup range. One of them is called Anna and is a soft neutral pink that I’ve used a lot these past few weeks. The lipgloss is semi-opaque and has just the right amount of tackiness to it that makes it comfortable to wear, yet stays in place on the lips for a reasonable amount of time. It can be sheered down by wearing a thin layer, or amped up in colour by adding more product on the lips, and the shade is just a perfect to-go shade that goes well with everything without being too noticeable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>