Glossybox – Februariboxen 2013

Med månadens GlossyBox ligger fokus på designen på själva lådan som denna månad kallas för “the black box”, med en blanksvart bas och fuchsiarosa detaljer (och rosa “stoppning” istället för svart, det tackar vi för ur fotograferingssynpunkt!), och man har lagt lite extra krut på produkter för hår, hud och läppar. Min box innehöll:

 

glossybox februari 2013(1)

 

glossybox februari 2013(2)En 10 ml provflaska av Maria Nila Swedish therapy oil (fullsizepris 199 kr /50 ml), en 30 ml provflaska av Boots No7 Beautiful skin Cleansing lotion (fullsizepris 119 kr/200 ml), en fullsizepenna ModelCo Lip enhancer illusion lip liner i neutrala nyansen Nude (195 kr), en liten 30 ml provflaska av Redken Color extend Radiant-10 spray (fullsizepris 360 kr/170 ml) och en fullsizetub av ModelCo Cheek + Lip tint Rosy red (155 kr).

Det följde även med ett nytt nummer av GlossyBox tidning GlossyMag och en rabattkod för 100 kr rabatt hos Zalando om man handlar för över 500 kr. Jag är riktigt förtjust i månadens box, jag är sugen på att testa alla fem produkterna (Redkens Color extend Radiant-10 spray är en favorit sedan tidigare) och framförallt nyfiken är jag på håroljan och lip tinten. Ni som prenumererar, vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda med innehållet? En Glossybox kostar 139 kr/månad, har ingen bindningstid och kan beställas här.

In English: This month’s Swedish GlossyBox focused on products for hair, skin and lips in a glossy black box with pink details. My box contained a sample bottle of Maria Nila Swedish therapy oil, a sample bottle of Boots No7 Beautiful skin Cleansing lotion, a fullsize pencil ModelCo Lip enhancer illusion lip liner in Nude, a sample bottle of Redken Color extend Radiant-10 spray and a fullsize tube of ModelCo Cheek + Lip tint Rosy red. There was also a new issue of GlossyMag in the box. I’m really happy with this month’s content, and I’m looking forward to trying out all five products!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

26 comments to Glossybox – Februariboxen 2013

 • Camilla

  Jag kände mig besviken. Alla som beställde guldkorn har ju redan fått lip tomten, och då tycker jag gott man kunnat få något annat istället (gillade den dessutom inte särskilt). Att fokusera på hår och läppar gör ju dessutom att det inte blir någon “bredd” i boxen och för mig var den här kombon tråkig. Fanns i get jag är särskilt sugen på och det är första gången det händer!

  • purity

   Den här månaden har det tydligen varit lite extra svårt att få ihop produkter till boxen pga leveransfel från ett märke, tror det är därför dom skickade ut lip tinten igen.

 • AnnaKaize

  Fick också oljan, pennan och Lip tinten (som jag redan fått i en tidigare box) o sen fick jag Batiste torrschampo o Jabushe créme. I den andra boxen var innehållet identiskt förutom att jag fick en Lush Body lotion istf jabushe. Lite trist när det bara skiljer en produkt på 2 boxar :/

  • purity

   Dom har haft leveransproblem från ett märke denna månad, så det var därför det var två produkter från modelco denna månad.

 • Ellika

  Jag fick håroljan, läppennan och lip tinten som du. Lip tinten är jag nöjd med, den ger ett hållbart och naturligt resultat på mig. Läpppennan är jag rädd är lite mörk, jag har inte testat än. Håroljan var jag besviken på då jag fått den i fullsize i en tidigare box.

  Utöver det fick jag en provsprejflaska på batiste torrschampoo och Lush Dream cream. De var jag nöjd med. Batiste gillar jag sen tidigare, och den lilla flaskan är smart som reseförpackning. Lush är jag också förtjust i generellt och dream cream luktar ljuvligt tycker jag.

 • Mia

  Fick exakt samma som du, lip tinten har jag fått tidigare, och håroljan har jag fått tidigare i fullsize. Skrev och klagade till glossybox,fick ett rätt långt men trist svar tillbaka av dom, dom skrev om värden på produkterna och svarade egentligen inte på mina frågor, det kan summeras i ungefär som: Så det är ju trist att du känner så men produkterna är värda mer än du betalar så då får man tåla att det blir dubbelt ibland.

  Det börjar bli lite löjligt nu känner jag, har fått l’occitane handkräm i 2 boxar, moroccan oil i 2, och nu lip tint och håroljan från maria nila för andra gången.

  Synd för jag gillar verkligen glossybox annars, och jag skulle aldrig klaga bara för att jag inte gillar vissa av produkterna, vill bara inte ha EXAKT samma saker igen när poängen är att man ska få prova nytt.

  • purity

   Ja det är lite trist att man får samma produkt flera gånger. Jag pratade med GlossyBox VD Marcus om det och tydligen så händer det när märken hoppar av eller inte kan leverera i sista sekund och de måste ersätta med något annat snabbt.

 • Jag fick håroljan, lip tinten, läppennan, Lush Dream Crem och Batiste. Speciellt glad blev jag för lush-cremen och torrschampot. Lush-cremen skulle verka lugnande på eksem och svalka het och skadad hud, vilket passar mig perfekt då jag har eksem ibland och dessutom ska iväg på resa snart. Min Batiste tog nyligen slut och denna är också perfekt på resan. Oljan är jag helt ok nöjd med, ska definitivt testa. Läppennan är jag rädd är för mörkoch Lip Tinten tycker jag påminner för mycket om Jelly Pong Pong som vi fick i höstas.

  • purity

   Kul att du blev nöjd, älskar också batiste! Testa pennan på, en del nudefärger kan se väldigt mörka ut men blir bra på läpparna, särskilt om man har pigmenterade läppar naturligt.

 • Sofia

  Jag var nöjd med mina första boxar, men kommer nog inte förlänga min prenumeration om det fortsätter så här. Liksom, de har ju våra användaruppgifter, kan de inte skicka ut Liptinten till de som INTE köpte nyårsboxen?

  Dessutom känns det som att mina produkter blir billigare och billigare. Vad hände med stora håroljor från Kerastase liksom? Och varför fick jag med min torra hud ingen creme? Jag fick:

  Batiste-sprayen (typ 10 kr, men smart för resan)
  Liptinten (Har, gillar inte)
  Läppennan (Weho fullsize! 195 kr)
  Mastey hårbalsam (25 kr, står t.o.m. “Ypur free gift” på den)
  Hårolja (40 kr)

  Oljan vill jag prova, Batisten får åka i resenecessären och läppennan ska jag väl ge ett försök.

  • purity

   Lip tinten kom med i denna box igen pga sent leveransfel från ett annat märke och de var tvungna att snabbt ersätta med något annat, enligt GlossyBox. Jag hade gärna velat ha miniflaskan Batiste, supersmidigt i resenecessären!

 • Sofie

  Fick oljan, pennan, lip+cheek-grejen, body cream från lush och torrschampoo. 🙂 Mkt nöjd. Spc med body creamen 😀

 • Jag fick en Lush-kräm och ett Batiste torrschampo till skillnad från dig, Lush-krämen verkar gudomlig men torrschampot hade jag redan.

 • Jag blev rätt nöjd med min box. Tycker att det var lite tråkigt att få tinten igen bara, jag kommer ju aldrig nånsin ta slut på TVÅ :/

  Läs mer här 🙂 http://jolimas.blogg.se/2013/february/glossybox-februari.html

 • Sofie

  Tyvärr är jag så missnöjd igen. Återigen en produkt jag fått tidigare – liptintern, som jag inte gillade. Ger ingen färg alls. Jabushe crème som jag hört fler fått kraftiga brännskadsreaktioner av! Båda produkterna åker direkt i soporna. Läppenna- för gul för mig, liten hårolja och mini batiste-torrshampo – de två sista produkterna är ok men alldeles för lite att betala 139:- för. Snart tar jag en paus igen, kanske 4-ever denna gång. Ger det en månad till. Missnöjd:(

 • jessica

  Jag brukar vara nöjd, men denna gången var jag bara nöjd över lush.
  Lips+cheeks hade jag fått i nyårsboxen. Jag förstår att de ville sända ut den till alla, men de kunde väl väntat några månader i mellan?
  Läppennan är itne min färg. Använder aldrig neutrala färger vilket ajg fyllt i i progilen. Synd att dem inte följs bättre.
  Torrschampoo använder jag tyvärr inte heller.
  Hårolja används och den är jag nöjd över. Tyväer bara det är lite lustigt att de ger ut provflaskor när de redan gett den i fullstor tidigare.

  Så, har läppenna, torrschampoo och liptint att byta/sälja om nån vill ha…

 • Karin

  Jag fick håroljan, liptinten, lush-krämen, torrschampo och läppennan. Hårolja är guld, men så små förpackningar tar slut direkt. Liptinten gjorde mina fingrar helt missfärgade när jag försökte pröva att ha den som rouge, gick bara bort med nagellacksborttagning. Mina fingrar blev rödare än kinderna. Lush-krämen tycker karln inte om lukten på, så den är bara att slänga. Torrschampot använder jag sedan innan, perfekt att få en liten förpackning. Läppennan var för mörk för mig. Har inte blivit speciellt glad över någonting sedan sommarboxen. De har tyvärr blivit mycket sämre. Synd då det är ett klockrent koncept.

  • purity

   Du kanske kan ge bort lush-krämen till någon annan om det är så att din karl bestämmer vad du får lukta eller inte? Dumt att slänga den tycker jag! Synd att du blev missnöjd, det är ju lite hit/miss med boxarna eftersom alla inte gillar samma saker.

 • Sara Gustavsson

  Jag har varit i valet och kvalet om jag ska börja prenumerera på Glossybox, för min uppfattning har varit att man får chans att prova olika märken, bra märke och bra produkter till ett pris av 139 kr per box, eller per månad…. men nu har jag läst era kommentarer och de låter inte så positiva… det låter som att Glossybox produkter inte alls håller den höga kvalitet jag hade trott. jag, personligen är inte intresserad av nåt billigt dåligt krafs, utan lägger hellre en dyrare peng och får ut kvalitet och hållbara produkter istället. om man börjar prenumerera så kan man väl inte hoppa av den, tex om man tecknat för 3 månader så kan man inte hoppa av efter två, eller????

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>