OPI Don’t burst my bubble + Lights of Emerald city

Läsaren Fluff-Anna ville se en jellysandwich med lacken Don’t burst my bubble och Lights of Emerald city från årets soft shades-kollektion från OPI, Oz the great and powerful. Eftersom jag var i Åre när jag läste kommentaren och de två lacken var två av tre jag hade packat med mig i necessären så var jag självklart tvungen att prova!

En jellysandwich innebär att man lägger ett lager glitterlack mellan två lager sheer-lack eller jellylack, för att på så sätt skapa en “softad” och inbakad effekt av glittret. Jag började alltså med ett lager Don’t burst my bubble, som är mjölkigt ljusrosa, la sedan ett lager av Lights of Emerald city och avslutade med ytterligare ett lager Don’t burst my bubble innan det var dags för topplack. Don’t burst my bubble var helt perfekt att lacka med, flöt ut fint över nageln utan att bli flammigt och blev så där glossigt och härligt som OPIs sheer-lack brukar bli. Lights of Emerald city var lite knepigare, man var liksom tvungen att “dutta” ut glitterpartiklarna snarare än att måla på dom, annars ville dom inte fästa, och formulan var ganska tjock. Lights of Emerald city är verkligen ett udda lack, ser ut som små sockerbitar på naglarna typ. Snyggfult! Jag använde Essie nourish me som underlack och Poshé som överlack.

 

Don't burst my bubble + Lights of emerald city

 

Don't burst my bubble + Lights of emerald city1

 

Don't burst my bubble + Lights of emerald city2

 

Don't burst my bubble + Lights of emerald city3In English: Reader Fluff-Anna wanted to see a jelly sandwich (one layer sheer/jelly polish, one layer of glitter and then another layer of sheer/jelly to create a “softed” glitter effect) with Don’t burst my bubble and Lights of Emerald city from the OPI Oz the great and the powerful collection. Don’t burst my bubble, which is a milky light pink, was fantastic to work with, applied evenly on the nail and have a high gloss finish. Lights of Emerald city was a bit more tricky, the formula was thick and I had to dab on the glitter rather painting it to get the glitter to adhere. It’s a very strange polish, looks like tiny sugar cubes on the nails – pretty but quite odd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to OPI Don’t burst my bubble + Lights of Emerald city

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>