Too Faced Sweethearts perfect flush blush

Vilken dag är bättre lämpad än Alla hjärtans dag att visa er den här godingen från Too Faceds vårkollektion Boudoir beauty? Sweethearts perfect flush blush heter det och är ett handbakat trio-rouge i form av ett hjärta.

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush2Rouget kommer i en vacker hjärtformad papplåda i Too Faceds klassiska vackra design. Själva rouget ligger i en insert av tunn vit plast som sitter fast inuti ytterkartongen. Det beskrivs som “multi-dimensionellt, långvarigt och återfuktande” och ska ge kinderna en naturlig glöd med hjälp av lingonextrakt, och hjärtat består av tre diagonala ränder med rouge i rosa, korall och persika som antingen kan användas var för sig eller blandas till en korallrosa nyans.

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush3

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush1Texturen är finmalen, men blir ganska pudrig när man rör upp den i dosan, ungefär som Benefits box-rouge, men applicerar fint på huden. Den rosa nyansen är lätt skimrig, medan den korallfärgade remsan är i satin-finish och persikodelen är frostig. Blandade tillsammans blir det en ganska kraftig frostlyster, som dock inte är av den metalliska sorten utan är mer finmalen och “glowig”.

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush swatch1
De tre nyanserna var för sig

 

Too faced Sweethearts perfect flush blush swatch2
Alla tre nyanserna blandade på hudenJag gillar verkligen de tre nyanserna i det här rouget, både var för sig och tillsammans, och de ger en väldigt vacker lyster till huden. Dessutom är ju dosan bara to die for, perfekt att ge till någon man tycker om (eller skämma bort sig själv med, för den delen!). Sweethearts perfect flush blush finns ute i butik nu tillsammans med resten av Boudoir beauty-kollektionen och kostar 329 kr.

In English: Sweethearts perfect flush blush is one of the pieces of the Too Faced spring collection Boudoir beauty, a hand baked trio blush in a heart shaped cardboard box. The blush is described as “multi dimensional, long-wearing and moisturizing” and is made to give the cheeks a natural glow with lingonberry extract. The heart consists of three diagonal stripes of blush in pink (slightly shimmery), coral (satin) and peach (frost) that can either be used separately or mixed together for a peachy pink. I really like the shades both separately, and the finish is just gorgeous on the skin. Plus, the packaging is to die for, a perfect gift for someone you like, or to pamper yourself with!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

23 comments to Too Faced Sweethearts perfect flush blush

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>