Swatches: Orly Hope & freedom fest

Här kommer lite swatches och flaskbilder på Orlys vårkollektion Hope & Freedom fest! Flera av lacken är riktiga unika godbitar och är väl värda att spana in – klassiska vårnyanser fast i ny tappning, liksom.

 

Orly hope & freedom fest

 

Elation generation swatch
Elation generation

 

Boho bonnet swatch
Boho bonnet

 

Coachella dweller swatch
Coachella dweller

 

High on hope swatch
High on hope

 

Peaceful opposition swatch
Peaceful opposition

 

Melodious utopia swatch
Melodious utopiaMina favoriter är härliga gula Melodious utopia med sitt vackra rosa skimmer, fina blålila High on hope med det rosa skimret och korallrosa Elation generation med holografiskt skimmer/glitter. Kollektionen finns i butik från och med den 15 mars och lacken kostar 135 kr/st, något som lockar er?

In English: Here are some bottle pics and swatches of the Orly spring collection Hope & Freedom fest! Several of the polishes are really gorgeous and are well worth checking out, classic spring shades with a twist, sort of. My favourites are yellow Melodious utopia with pink shimmer, bluish purple High on hope with magenta shimmer and coral pink Elation generation with holographic shimmer/glitter. What do you think of these polishes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Swatches: Orly Hope & freedom fest

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>