Pressvisning: Orly våren 2013

Igår morse bjöd Orly in till pressfrukost på Story hotel i Stockholm för att prata vårnyheter. Jag tog sällskap med Tina och Karin, och det serverades supergod hotellfrukostbuffé till presentationen.

 

1Vårens färgkollektion från märket heter Hope & freedom fest och består av 6 lack i härliga nyanser och spännande finishes. Kollektionen har hämtat inspiration från hippiekulturer och festivaler, vilket speglas både i namnen och nyanserna. Jag tokgillar att man har vågat att leka med ovanliga färgkombinationer och finishes, mina favoriter är gula Melodious utopia med rosa skimmer, blå High on hope med lila/rosa skimmer och mjölkiga Peaceful opposition med fyrkantigt silverglitter. Lacken finns ute i butik från och med 15 mars och kommer att kosta 135 kr/st.

 

5
Vårkollektionen Hope & freedom fest: Boho bonnet, Peaceful opposition, High on hope, Elation generation, Coachella dweller, Melodious utopiaEn annan nyhet som presenterades var 12 nya nyanser i SmartGels-sortimentet, ett gelmanikyrsystem för hemmabruk. De 12 nya nyanserna heter liquid vinyl, mirror mirror, prisma gloss silver, shine, catch the bouquet, luxe, white tips, crawford’s wine, terracotta, ruby, passionfruit och bare rose. Ni som har längtat efter att kunna göra en fransk manikyr med SmartGels välkomnar nog bare rose (genomskinlig lätt rosa) och white tips (vitt creme) med öppna armar – själv är jag enormt pepp på bare rose som är ett perfekt jobblack för mig som inte får ha nagellack som täcker nageltippen på jobbet! Gellacken kostar som vanligt 179 kr/flaska.

 

4
Härligt uppdukade SmartGels-lack


6
Bare rose och White tips är två av 12 nya nyanser i SmartGels-systemet – perfekta tillsammans för att skapa en fransk manikyr!


En tredje nyhet är att Orly byter utseende på logotyp och flaska under hösten. Gripper cap blir kvar, men får en ny och mer modern utformning, och logotypen byts ut mot en stilren textlogga. Jag fick med mig hela vårkollektionen och ett par av SmartGels-lacken hem, samt en UV-lampa (fick en annan sorts UV-lampa än den som ingår när jag fick hem testkitet av SmartGels förra året) som är bärbar så det ska bli spännande att testa vilken lampa jag gillar bäst. Swatches och flaskbilder på vårlacken är på G!

 

3
Gamla flaskan vs. den nya

 

In English: Yesterday, I went to a press event where Orly presented their news for spring. The color collection is called Hope & freedom fest and contains a colourful bunch of 6 shades with exciting finishes – I’m especially curious about Melodious utopia (yellow with pink shimmer), High on hope (navy with purple/pink shimmer) and Peaceful opposition (milky white with square silver glitter). These will be available in march. There are also 12 new SmartGel shades, among these a transparent pink (bare rose) and a white creme (white tips), perfect for creating a french manicure! We also learned that Orly will redesign their logo and bottle cap later this year. I’ll post bottle pics and swatches of the spring collection shortly!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Pressvisning: Orly våren 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>