Depend 2052 Golden black

Det lack som helt klart lockade mig mest ur Depends Mirage-kollektion var ursnygga 2052 Golden black. Lacket har en svart bas och är fullspäckat med oregelbundet format guldskimmer.

Det här lacket är helt klart som vackrast i starkt dagsljus, eller ännu bättre direkt solljus, då det glittrar ikapp med solen. Som en liten mörk skattkista fylld med guldpengar, gud så fint det är! Formulan var finfin, varken för tjock eller för tunn, och jag behövde två lager för full täckning. Ska du bara köpa ett av Mirage-lacken så är Golden black helt klart ett måste =) Jag använde Essie norish me som underlack och Poshé som överlack.

 

2052 Golden black

 

2052 Golden black1

 

2052 Golden black2

 

2052 Golden black3In English: First out to be tried of the Mirage polishes from Depend is gorgeous 2052 Golden black. It has got a black base with irregular shaped golden shimmer and is absolutely stunning in bright daylight or even better in direct sunlight. Like a chest of sparkling gold! The formula was excellent and the polish was opaque in two coats, a must-have from this collection.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Depend 2052 Golden black

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>