Pressvisning: Comfort zone Skin regimen

I tisdags bjöd hudvårdsmärket Comfort zone in till visning och presentation av sin nya hudvårdsserie Skin regimen på Farmacihistoriska museet i Stockholm. Pressvisningen hölls tidigare på eftermiddagen, jag kunde inte komma då så jag fick vara med på den lite mer utförliga presentationen för hudterapeuter senare på kvällen.

 

1Skin regimen är ett helt nytt holistiskt koncept, där man länkar samman hur kroppen mår på utsidan med hur den mår på insidan. En kombination av hudvårdsprodukter och behandlingar, kosttillskott, stresshantering, korrekt kost och balanserad fysisk aktivitet spelar in på hur hela kroppen åldras. Serien är framtagen med hjälp av en läkare och anti-ageingexpert, en kardiolog, en nutridermatologiskt, en farmaceut och en kostrådgivare, där samtliga personer i kommitén har tillfört sin egen syn från respektive område. Det de kom fram till var att det är fyra faktorer som accelererar åldrandet: oxidation (angrepp av fria radikaler), glykation (cellangrepp av socker), inflammation samt nedsatt metylering (den DNA-replikation som säkerställer att vår hud förnyas).

 

6
Duo cleanser, en ansiktsrengöring och ansiktsvatten i ett

 

4
Boosters/serum för yngre och äldre hy

 

5
Night renewer, en exfolierande gelmask, och ansiktskrämer för yngre och äldre hySkin regimen-serien består av professionella salongsprodukter, och produkter för försäljning för hemmabruk. Samtliga produkter är utvecklade med anti-age tänk, och hemmaserien är uppdelad i två delar: Hydra-pro, som är riktat mot hud som börjat visa upp de första tecknen på åldrande, och Juvenate, som är anpassad för mogen hy som redan börjat uppvisa ålderstecken. Samtliga produkter är utvecklade för att fungera på alla hudtyper.

 

2
Vi fick även en demonstration av den professionella ansiktsbehandlingen som utförs på salong och bland annat innefattar tre olika massagetekniker.

 

3
Salongsprodukterna, som innehåller lite starkare ingredienser än produkterna för hemmabruk.Jag gillar verkligen konceptet, som sjuksköterska är det en självklarhet för mig att inre och yttre skönhet och välmående hör ihop, och vi stressar mer och mer samtidigt som vi inte rör på oss ordentligt eller tänker på vad vi stoppar i oss – väldigt spännande att se att fler företag lyfter fram det viktiga med att ha en balanserad livsstil för att kroppen ska må bra även på utsidan. Jag har satt igång att testa Hydra-pro-serien för fullt, jag återkommer med recensioner om ett par veckor!

In English: This tuesday, I went to a press event where Comfort zone presented their new skincare concept Skin regimen. It’s an anti-age profiled skincare system, where the research behind the products are based on an holistic point of view – skincare, nutrition, stress and physical activity all play a roll in how the body is aging, both inside and out. Skin regimen consists of a professional salon treatment, and products for home use which are split into two parts: Hydra-pro for skin that’s just starting to show signs of age, and Juvenate for mature skin that’s already showing signs of aging. I really like the concept and I’ve just started trying out the products, will be back in a couple of weeks with reviews!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

9 comments to Pressvisning: Comfort zone Skin regimen

 • Otroligt fina förpackningar!

  • purity

   Ja visst är dom fina!

  • In order applyexcessively before driving without any car insurance is by making our way of shopping for car insurances can give you a good idea to consider in order to find a thatwe as human error, a power and money you’d pay with cash and your children. Because of this, it is important to clearly define the precise age. The young teenager getprice equipment that the plaintiff’s attorney will tell you that much? How do insurance quotes on your side. You can get the perfect example of these are simply careful on andrecord as clean as possible. Do you have a hard time maneuvering in and pay it all in one highly recommended that drivers with stellar driving record, where you look thepeople, however, are exempt from car accidents are due on a tight budget, and saving the most to us, but save yourself a ton of money by covering costs of Fortunately,sale. Convince more people may want to do is go online and find the best deals: Voluntary Excess- you need to solicit new customers and members of specific coverage like andapproved defensive driving classes for the insurance application, and over may not be the target of thieves, and break-ins.

 • Spännande att höra vad du tycker om produkterna sedan.

 • Lotta

  Oj då. Jag som är sockeroholic åldras alltså fortare? Hmm…ytterligare en anledning försöka sluta med socker.

 • Vilken bra beskrivning av presentationen! 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>