Efterlängtat paket!

Idag kom mitt paket med det mesta av det min pappa köpt åt mig i USA, hurra! Fick ytterligare ett paket med, en kofta som min duktiga syster har stickat åt mig. Den är superfin!

Alla godbitar som fanns nerpackade i paketet; MAC mineralize spf 15 foundation/loose (light), MAC mineralize skinfinish/natural (light), MAC mineralize skinfinish (soft and gentle), Bath and body works vanilla bean noel body lotion, MAC lipstick (blankety), MAC see thru lip color (not so shy), Smashbox photofinish primer (travel size), MAC #182 och MAC #209.

Allt smink =)

Vanilla bean noel body lotion. Den här doftar så underbart, som nybakta kakor! Ååh, jag längtar tills jag får smörja in mig med den här godingen =)

Jättefina MAC-påsen som allt kom i!
MAC #182. Guuud så skön den här är mot huden. Så len och tät och allmänt perfekt!

MAC #209. Brukar applicera eyeliner med min platta snedställda ögonbrynsborste, #208, men har saknat en finspetsig pensel för att finlira lite ett tag nu.

MAC mineralize spf 15 foundation/loose. Puckad förpackning, fattar inte varför dom helt plötsligt ska ha en applikator (och dessutom en värdelös sådan) med i förpackningen när dom inte har haft det innan i några av sina produkter =/ Den borde ha kommit i en vanlig sifter-burk tycker jag, som med deras löspuder. Nåja, det är lätt att få upp foundationen på en kabukiborste i alla fall.

Blankety lipstick, mitt första nude-stift =) Kommer bli lite svårt att vänja sig tror jag eftersom alla mina andra stift är väldigt mörka eller knalliga, men det är väldigt fint på! Swatch på den här kommer någon annan dag =)

Smashbox photofinish primer i travel size, ville testa den innan jag köpte en fullsize. Det är en väldigt liten tub, men å andra sidan så verkar den vara superdryg!

MAC mineralize skinfinish natural, i färgen light. De stora MSF-dosorna med det kupade pudret känns bara så lyxiga!

MAC mineralize skinfinish – soft and gentle. Finaste mönstret i pudret! Blir ett jättevackert skimmer på huden, fast man får vara försiktig så man inte har på för mycket…

MAC see thru lip color i färgen not so shy från Ungaro-kollektionen. En verkligt speciell produkt, den sjunker liksom in i läpparna utan att lämna någon som helst yta. Ska bli kul att testa!

Tack snälla mamma och syster för att ni skickade paketet till mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>