Lush Ambition Liquid lipstick

I sin makeupserie Emotionell briljans har Lush ett gäng med läppstift i flytande form. Ett av dom heter Ambition, och är ett mellanting mellan rött och orange.

 

lush ambition liquid lipstick1

 

lush ambition liquid lipstickLäppstiftet kommer i en glasflaska med skruvkork och har en inbyggd filtspetsapplikator med kort skaft. Basen i stiften utgörs av en mjukgörande blandning av jojobaolja, kandelillavax och rosvax. Det är fritt från doft och produkterna är färska och handgjorda, som resten av Lush produktsortiment. Lush beskriver läppstiften som mjukgörande och intensivt återfuktande, samtidigt som de ger intensivt med färg, och jag är nog beredd att hålla med om det påståendet – läppstiftet är enormt mjukt och skönt på läpparna, och är väldigt högpigmenterat.

 

AmbitionJag gillar Ambition väldigt mycket, en riktig “powerfärg” som är perfekt när man känner för ett mellanting mellan rött och orange, och tack vare de röda färgpigmenten passar det även oss som har kall hudton. Jag är inte jätteförtjust i applikatorn på grund av det korta skaftet, men i övrigt är det riktigt trevligt, speciellt på vintern när läpparna behöver lite extra fukt och kärlek. Lush liquid lipstick kostar 195 kr/st (just nu är de på rea för 98 kr/st) för en flaska på 7 gram.

In English: Lush’s makeup series Emotional brilliance contains the liquid lipstick Ambition, among others. It’s a reddish orange and comes in a glass bottle with a doe foot applicator with a short handle. The base is made of jojoba oil, candelilla wax and rose wax to moisturize and soften the lips. The lipstick is scent-free, hand-made and fresh, just like the other Lush products. It feels nice and soft on the lips, and moisturizing too which I really appreciate during winter. A great power orange that, thanks to the red hues, also suits us with a cool skintone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Lush Ambition Liquid lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>