MAC Prep + Prime Beauty balm collection

År 2010 lanserade MAC för första gången sin BB cream, Prep + Prime Beauty balm, då som travel exclusive i USA och Asien, och nu kommer den äntligen till resten av världen tillsammans med en helt ny BB-produkt i kompakt krämform. Hurra!

MAC Prep + Prime Beauty balm
Release date: December 2012 (US/Canada), January 2013 (International)

mac prep + prime beauty balm

Prep + Prime BB Beauty Balm Compact SPF 30 delivers SPF protection in a solid cream, packaged in a mirrored compact. Comes in three semi-translucent shades. Evens skin tone, blurs imperfections, enhances natural luminosity and retexturizes skin for a flawless look while hydrating and shielding from harsh UV rays and pollutants. Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 in three semi-translucent shades covering extra-light to medium skin tones. Blending SPF protection, creamy emollients and optical pearl pigments, this face-priming, colour-perfecting formula protects and evens the complexion for flawless results.

 

Prep + Prime BB Beauty Balm Compact SPF 30 ($30.00 / 290 SEK)

  • Extra Light Pale alabaster
  • Light Pale ivory
  • Light Plus Light beige

Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 ($30.00 / 290 SEK)

  • Extra Light Pale alabaster
  • Light Pale ivory
  • Light Plus Light beige

Brush ($33.00 / 395 SEK)

  • 191 Square Foundation

 

Prep+PrimeBeautyBalm_PR_Ambient-300

 

Prep+Prime-BB compact

 

Prep+Prime-BB spf 35

 

Prep+Prime-191Jag har fått hem båda varianterna för test i den mörkaste av de tre nyanserna, Light plus, och hör och häpna så är de inte för mörka för min vinterhy – så ni som är riktigt riktigt ljusa och letar efter en europeisk BB cream tillräckligt ljus kan skatta er lyckliga med dessa produkter. Jag har hunnit börja testa den flytande versionen än så länge och det verkar mycket lovande – återkommer med recensioner på båda versionerna!

In English: MAC finally launches their BB cream in the entire world together with a BB cream compact creme. I’ve been sent samples of both versions in the darkest shade Light plus, and they’re light enough for my winter pale skin so I guess these are perfect for those of you who are super pale and looking for a western BB cream. Will review both ASAP!


Please remember to link back to this post if you wish to share this information or pictures on your website/blog!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to MAC Prep + Prime Beauty balm collection

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>