Urban Decay Vice eyeshadow palette

Julens ögonskuggspalett från Urban Decay heter Vice och innehåller hela 20 stycken ögonskuggor exklusiva för just denna palett. Paletten har en lila, matt/gummiaktig stadig utsida och öppnas med hjälp av en tryckknapp, och i locket finner vi en spegel. Det följer även med en duoögonskuggsborste.


Urban Decay Vice palette


Urban Decay Vice palette1


Urban Decay Vice palette2


Vice palette

 • Desperation Taupe brown with satin finish
 • Muse Deep sepia brown with multi-dimensional sparkle finish
 • Jagged Metallic black gold with shimmer finish
 • Blitz Metallic yellow gold with shimmer finish
 • Penny Lane Metallic peachy bronze pearl with golden shimmer finish
 • Junkie Dark green/blue pearl with golden shimmer
 • Chaos Bright blue matte
 • Occupy Metallic steel grey with multidimensional sparkle and shimmer finish
 • Unhinged Metallic electric turquoise with shimmer finish
 • Black Market Jet black satin
 • Provocateur Light metallic mauve with multi-dimensional sparkle and shimmer finish
 • Rapture Dark greyish purple with multi-dimensional shimmer finish
 • Vice Deep eggplant purple with shimmer finish
 • Noise Electric punch pink with gold sparkle and shimmer finish
 • Armor Metallic dove grey with silver micro-glitter shimmer finish
 • Nevermind Metallic cork with shimmer finish
 • Echo Beach Pale wheat with shimmer finish
 • Anonymous Opaque almond with matte finish
 • Freebird Pink champagne with silver micro-sparkle shimmer finish
 • Laced Opaque pinky taupe with matte finish


Urban Decay Vice palette4


Urban Decay Vice palette3


Urban Decay Vice palette6


Urban Decay Vice palette5Den här paletten innehåller en bred variation av färger och texturer, och du får enormt mycket ögonskugga för dina pengar. Alla är högpigmenterade, mjuka och lättapplicerade som Urban Decays skuggor brukar vara, men ett par skuggor som innehåller glitter (jagged, provocateur och freebird) får man vara lite försiktig med när man applicerar eftersom glittret gärna yr runt litegrann. Det är en riktigt vacker uppsättning med skuggor, enda jag egentligen saknar är en highlighternyans, annars hade den här paletten varit nästan komplett. Själva ögonskuggsborsten är helt okej, lite för mjuk för min smak men den är bra skuren och av hög kvalitet och du som gillar mjuka, flexibla borstar kommer antagligen gilla denna.


Urban Decay vice palette swatch1
Desperation, Junkie, Provocateur, Nevermind


Urban Decay vice palette swatch2
Muse, Chaos, Rapture, Echo beach


Urban Decay vice palette swatch3
Jagged, Occupy, Vice, Anonymous


Urban Decay vice palette swatch4
Blitz, Unhinged, Noise, Freebird


Urban Decay vice palette swatch5
Penny lane, Black market, Armor, LacedMin är köpt från den amerikanska hemsidan, där den kostar $59, och skickad till en amerikansk vän som sedan i sin tur har skickat den vidare till mig, den har funnits att köpa hos Beautybay men är tillfälligt inte i lager. Jag håller tummarna för att svenska Sephora ska ta in den!

In English: The big holiday eyeshadow palette from Urban Decay is called Vice and contains 20 eyeshadows exclusive for this palette. The palette has got a purple matt/rubbery sturdy exterior and opens with a push button, and there’s a mirror in the lid. There is also a double sided eyeshadow brush. This palette contains a wide variety of colours and texture, and you’ll get a lot of eyeshadow for your money. All shades are highly pigmented, but a few shades that contains glitter (jagged, provocateur and freebird) cause a bit of fallout when you apply them. I miss a true highlighter shade though to make the palette complete. The brush is fine, a bit soft for my taste but it has got a good cut and a high quality so if you like soft, flexible brushes, you’ll probably like it. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

28 comments to Urban Decay Vice eyeshadow palette

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>