OPI Goldeneye

Först ut att testas av lacken i OPIs julkollektion Skyfall är Goldeneye, som är ett varmtonat guldlack i foilfinish. Med foil menas att lacket består av massor av små skimmerpartiklar som bildar en folieeffekt när det byggs upp på nageln.

Är du ute efter ett riktigt blingigt guldlack som är helt sanslöst reflekterande så bör du ta dig en närmare titt på Goldeneye. Jag var lite orolig för att det skulle vara för varmt för min hudton, men det visade sig att det blev riktigt bra. Det är däremot ganska skirt, jag lackade tre lager och borde nog egentligen lagt på ett fjärde också. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


goldeneye


goldeneye1


goldeneye2


goldeneye3In English: Goldeneye from the OPI holiday collection Skyfall is a warm gold foil. If you’re looking for a really blingy gold polish, you should really check this out, because it’s insanely reflective. I was worried that it might be too warm against my skintone, but once on my nails, it looked fine. It’s pretty sheer though, I did three coats but I should have added a fourth.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to OPI Goldeneye

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>