The Body Shop Golden copper Dazzling rocks

Med årets julmakeupkollektion Christmas rocks släpper The Body Shop Dazzling rocks i färgsättningen Golden copper, skimmerpärlor på burk som ger vacker lyster till kindben, dekolletage och ögonlock.


TBS dazzling rocks


TBS dazzling rocks1Dazzling rocks kommer i en svart, platt plåtburk med skruvlock och Golden copper består av lite större (ca 7-8 mm i diameter) lystergivande skimmerpärlor i vitt guld och bronze. Inuti burken finns ett skumgummi”lock” som förhindrar att pärlorna far omkring i burken och krossas. Produkten appliceras genom att svepa en fluffig borste (The body shop förespråkar sin Slanted kabuki brush) över pärlorna för en skir applicering, eller genom att krossa pärlorna för ett mer intensivt pigment.


TBS dazzling rocks2


TBS dazzling rocks swatchDessa känns klockrena till julen och är faktiskt min favoritprodukt i hela kollektionen, de ger en otroligt vacker, varm lyster till huden som nästan får en “wet look”, utan att vara glittrig. Helt klart min typ av lystergivande produkt! Du kan även använda enbart de vitguldiga pärlorna för en highlightereffekt, eller enbart de bronziga pärlorna för en bronzingeffekt. Golden Copper Dazzling rocks kommer i en burk på 60 gram och finns i din närmaste The Body Shop-butik nu för 245 kr.

In English: With the holiday makeup collection, The Body Shop launches Dazzling rocks in the colour Golden copper, shimmer pearls in a jar that gives the skin a gorgeous glow. They come in a flat, screw top tin jar and consists of larger shimmer pearls in white gold and bronze. There is a foam “lid” inside which protects the pearls from getting damaged. The product is applied by sweeping a fluffy brush (The body shop recommends their Slanted kabuki brush) over the pearls for a sheer application, or by crushing the pearls for a more intense pigmentation. These feel so right for the holidays and Dazzling rocks is my favourite product from the entire collection, they give a gorgeous, warmed glow to the skin that almost gets a “wet look” without being glittery. Definitely my kind of glowy product! You can also use the white golden pearls only as a highlighter, or the bronze pearls only as a bronzer =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to The Body Shop Golden copper Dazzling rocks

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>