Yves Rocher Beige vanille Moisturizing cream lipstick

En av produkterna som ingår i Yves Rochers höstlook Metallic glow är läppstiftet Beige vanille. Det är i formulan Moisturizing cream lipstick och är mörkt nudefärgat med lite av en frostig finish.


Yves Rocher Beige vanille Moisturizing cream lipstickYves Rochers Moisturizing cream lipstick kommer i plashylsor i guld och svart och har en klassisk syntetisk läppstiftsdoft. Det appliceras jämnt och fint, och känns mjukt och återfuktande på läpparna. Tyvärr så är Beige vanille en typisk “meh”-nyans för mig, det ser bättre ut på bild än vad det gör på mina läppar i verkligheten, men det är aningen för mörkt, frostigt och kalltonat för att det ska se smickrande ut på mina läppar.


Beige vanilleÄr du ute efter ett kalltonat, lite mörkare nude-stift med frostfinish så tror jag att Beige vanille kan vara något för dig, för mig funkade det inte riktigt men å andra sidan så är jag extremt kräsen när det kommer till nude-stift. Yves Rochers Moisturizing cream lipstick kostar 109 kr/st och finns att köpa i deras butiker och i webshopen.

In English: One of the lipstick shades from fall at Yves Rocher is called Beige vanille and is a moisturizing cream lipstick. It’s a dark, cool toned nude with a bit of frost finish that doesn’t look very flattering against my skin at all, it does look better in pictures though than in real life. I’m really picky with nudes, though, so if you’re looking for a cool toned nude with a darker tone and a frosty finish, check it out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Yves Rocher Beige vanille Moisturizing cream lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>