Recension: Björn Axén Texture & Volume dry spray

Texture & Volume Dry Spray från Björn Axén är en finishspray som ska skapa volym och textur i håret. Den kommer i en aerosolsprayflaska och har en lätt fruktig doft.


björn axén texture & volume dry spraySprayen beskrivs som torr och vårdande. För att skapa volym ska sprayen fokuseras på hårrötterna, och för både volym och textur appliceras den i hela håret. Munstycket bör hållas på ca 15 cm avstånd från håret när man sprayar, och den appliceras i torrt hår.

Jag upplever den här sprayen som både volymgivande, texturgivande och stadgande, och är perfekt när man vill ha lite extra struktur i håret samtidigt som man är ute efter volym och att hålla frisyren på plats. Tyvärr så får den håret att kännas lite “kladdigt” och den är svår att borsta ur, vilket gör att håret behöver tvättas snabbare efter att ha använt den jämfört med en vanlig hårsrpray.

Pris: 130 kr / 200 ml
Betyg: 3/5

In English: Texture & Volume dry spray from Björn Axén is a volumizing and texture-adding finish hair spray. To create volume, focus on the roots, and to create volume and texture, use it in the entire hair. I do like the volume and texture I get from this, while at the same time it keeps the hairdo in place, but unfortunately, it’s a bit hard to brush out which makes the hair feel a bit “sticky” and you need to wash your hair quicker after using it compared to a regular hair spray.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>