Love goddess

I måndags släppte MAC sin efterlängtade Marilyn Monroe-kollektion, och det mesta sålde slut illa kvickt både i diskarna och online. Jag var uppe med tuppen och lyckades knipa de två saker jag trånade över utöver Charmed I’m sure som jag fick som pressprov på kicks.se: läppstiftet Love goddess och rouget The perfect cheek. Mycket nöjd med mitt köp vill jag lova! Här har jag använt dom tillsammans med ögonskuggspaletten Forever bronze från L’oréal – omdöme och swatches på samtliga av Color riche Quads les ombres-paletterna kommer upp på bloggen under morgondagen. Hann ni shoppa något från Marilyn Monroe-kollektionen? I så fall, vad köpte ni?

Ansikte / Face

 • IsaDora light touch concealer – 80 blond beige¨
 • Lumene Vitamin C+ Illuminating Anti-age BB cream SPF20 – 01 Light
 • IDUN minerals powder – Tora
 • MAC powder blush – The perfect cheek

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • L’oréal Color riche quads les ombres – Forever bronze (highlighter)
 • L’oréal Color riche quads les ombres – Forever bronze (amber)
 • L’oréal Color riche quads les ombres – Forever bronze (bronze)
 • L’oréal Color riche quads les ombres – Forever bronze (chocolate brown)
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • Lily Lolo lash alert natural mascara – black
 • H&M eyerbrow fix

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – Love goddess


12-10-10


12-10-10(1)


12-10-10(2)


12-10-10(4)


12-10-10(5)


12-10-10(6)Skuggornas placering: Den bärnstensfärgade skuggan på inre halvan av det rörliga locket, den bronsfärgade skuggan på yttre halvan av ögonlocket och längs den nedre fransraden. Den chokladbruna skuggan i globlinjen och det yttre v:et, highlightern på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-10-10(3)In English: This monday, MAC launched their Marilyn Monroe collection here in Sweden. I managed to get ahold of the two items I was lemming other than Charmed I’m sure that I’d already received as a press sample: Love goddess lipstick and The perfect cheek blush. Really pleased with my purchases! Here, I’ve paired them both with the eyeshadow palette Forever bronze from L’oréal, I will review all of the Color riche Quads les ombres palettes on the blog tomorrow.

Shadow placement: The amber shadow on the inner half of the lid, the bronze shadow on the outer half of the lid and along the lower lash line. The chocolate brown shadow in the crease and outer v, the highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to Love goddess

 • jessica

  Då MAC i malmö håller på att flytta fick de inte in kollektionen så en vän i Stockholm sprang och köpte igår! <3

  Deeply Adored läppstift, Legendary blush och Stage Red nagellack.

  Postas idag och längtar tills de kommer ner till mig!!!

 • Ellen

  Little rock dazzleglass (helt fantastiskt) och pure zen lipstick.
  Är helt fantastiskt nöjd med köpet, fast med frakt från kicks så gick de två produkterna på 550 kr,
  Helt galet! Men nöjd är jag iaf 😉

 • Pia

  Japp, lyckades klicka hem Legendary blush. Så snyggt och döläcker förpackning!

 • anna

  Mac disken på Kicks i Täby har alla läppstift förutom Pure Zen kvar 🙂 Va där idag o kollade, men allt annat från kollektionen fanns oxå!Pure Zen finns ju oxå i ordinare sortimentet så den kan man skippa.

 • Linda

  Nej har inte köpt något faktiskt, var konstigt nog inget jag blev sugen på. Men kollektionen är himla fin 🙂

 • Cecilia

  Jag köpte BP Forever Marilyn och läppstiften Deeply Adored och Pure Zen. Jag är jättenöjd med produkterna, så fina! Dessa är dessutom mina första MAC-läppstift, men definitivt inte de sista 😉 Hade gärna velat ha Love Goddess också, men det hade redan tagit slut vid 8.00 (!) när jag beställde på kicks.se.

 • Sherdil

  Fick tag på läppstiftet Scarlet Ibis som tillslut var det enda jag var intresserad av (blev avtänd på nästan hela kollektionen efter temptalias swatches) Förvånad att KICKS fick upp kollektionen så snabbt, brukar ändå ta ett par dagar för dem.

 • Som vanligt shoppade jag på bra! Tre läppstift, två rouge, en ögonskugga och ett nagellack – sakerna är bara så fina!

 • Solveig

  Var för sent ute tyvärr så nu dividerar jag med mig själv om det är värt att köpa från ebay…

 • Jag satt och vakade vid Kicks.se
  och hann köpa det jag ville ha.
  Eller snarare vad jag hade råd med,
  jag ville ha mycket mer! :3

  Jag köpte det som stod högst på listan;
  läppstiften Pure Zen och Scarlet Ibis.
  Pure Zen är det nudestift som passar mig bäst hittills,
  och Scarlet Ibis är helt galet fin! <3
  Det har perfekt nyans för min gula hy.
  Det är också¨mitt första matta MAC-stift,
  och nu är jag förälskad! Det ska bli fler.

  Så jag är helt galet nöjd! ^^

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>