Recension: Oriflame Hyper stretch mascara

Oriflame har ett antal mascaror i sitt stora sortiment. En av dessa heter Hyper stretch mascara, som är en längdmascara. Den finns i svart och brunt,  jag tänkte visa er den svarta versionen.


oriflame hyper stretch mascara


oriflame hyper stretch mascara1Förutom att vara en längdmascara innehåller Hyper stretch även Pro-Long Complex, som är stimulerande för fransarnas naturliga tillväxtcykel. Det innebär kort och gott att den vårdar fransarna och återfuktar dom så att fransen ska stanna kvar i roten längre än normalt och därmed hinna växa sig längre innan den dör och trillar av. Mascaraborsten är timglasformad och får med sig lagom mycket mascara upp ur tuben.


oriflame hyper stretch mascara swatch
Ingen mascara (vänster) v.s. 2 lager Hyper stretch mascara (höger)Jag brukar vara ett större fan av volymmascaror än längdmascaror, men Hyper stretch är jag faktiskt riktigt förtjust i – framförallt till vardags. Långa, separerade fransar med en vacker solfjäderform och intensiv svärta, och mascaran varken fäller eller kladdar under dagen. Dessutom känns fransarna mjuka och följsamma, vilket är något jag värdesätter högt hos en mascara. Mina fransar känns återfuktade och vårdade och får en fantastiskt fin längd, det enda problemet jag har med den här mascaran är borsten som jag tycker är lite knepig då den är ganska klumpig i toppen. En superbra längdmascara till ett väldigt bra pris!

Pris: 155 kr / 8 ml
Betyg: 4/5

In English: Hyper stretch mascara from Oriflame is a lengthening mascara that contains Pro-Long complex, which stimulates the lashes’ natural growth cycle. This means that it nourishes the lashes so that they stay longer in their follicle and therefore grows longer before the lash dies and falls out. The wand is hourglass shaped. I usually love volume mascaras more than lengthening mascaras, but I actually really like Hyper stretch – especially for everyday use. Long, separated lashes with a nice feather shape and intense black colour, that doesn’t smudge or crumble during the day. The lashes also feels soft and flexible, and also moisturized and nourished. The only problem I have with this is the wand which is a bit too big in the tip for my liking, other than that, it’s a great lengthening mascara at a great price!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: Oriflame Hyper stretch mascara

  • malin

    Jag har oxå denna mascara och gillar inte borsten då den gärna klumpar, men jag använder denna varje dag endå, dock så lägger jag nu ett lager av oriflames wonder lash ovanpå denna som är i en plastborst, tar bort alla klumpar direkt och ger fransarna lite mer längd 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>