OPI Every month is Oktoberfest

Med höstkollektionen Germany släppte OPI två stycken mörka röda skimmerlack: Every month is Oktoberfest och German-icure by OPI. På produktproverna hade man lyckats blanda ihop etiketterna på de båda, så det lack jag alltså ska visa er idag är Every month is Oktoberfest, men jag har tidigare trott att det var German-icure by OPI på grund av att det är felmärkt. Mycket förvirrande.

I alla fall. Every month is Oktoberfest är ett djupt rött skimmerlack med skimmerpartiklar i vinrött och lila. I svagt ljus ser det nästan svart ut, men så fort den här godingen får lite solljus på sig så skiner det i sitt rätta element och kan vara det vackraste vinröda lacket jag någonsin har sett. Rött, lila och till och med en liten släng av guld exploderar i en skimmerfest på nageln som förvandlas till en liten lysande juvel som är svår att slita ögonen från. Helt fantastiskt är det! Två lager räckte för full täckning, och det hade en fin, lagom tunn och lättlackad formula. Jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


every month is oktoberfest


every month is oktoberfest1


every month is oktoberfest2


every month is oktoberfest3In English: With the fall collection Germany, OPI released two dark red shimmers: Every month is Oktoberfest and German-icure by OPI. On the sample bottles, there has been a mixup of the labels, so the polish I’m going to show you today is Every month is Oktoberfest, but I’ve early thought that it was German-icure by OPI because of the switched labels. Very confusing indeed. Anyway, Every month is Oktoberfest is a deep red shimmer with burgundy and purple shimmer. In dim light, it looks nearly black, but as soon this baby gets some sunlight, it shines in it’s right element and can possibly be the most beautiful burgundy shimmer I’ve ever seen. Red, purple and a hint of gold explodes in a shimmer fest on the nail that is transformed into a glowing jewel that is hard to keep your eyes off. Funtabulous! Two coats were enough for full coverage and the formula was great.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to OPI Every month is Oktoberfest

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>