MAC Charmed I’m sure lipstick

Ett av de fem läppstift som släpps i underbar specialdesignad hylsa med MACs Marilyn Monroe-kollektion i oktober är Charmed I’m sure, som är ett djupt hallonrött läppstift i matte-formulan.


mac charmed i'm sure lipstick


mac charmed i'm sure lipstick1Först av allt – älskar hylsan, så den förtjänar en helt egen bild 😉 Som vanligt har stiftet MACs vaniljdoft, och konsistensen är mjuk, lätt och krämig. Jag upplever inte stiftet som riktigt lika matt som de flesta andra läppstift i MACs matte-formula, utan mer ett krämigt matt med ett visst “glow”. Det glider på som smör på läpparna, känns knappt och sitter som berget, och mattas av jämnt och fint utan att bli flammigt. Det höll utan problem genom en måltid för mig, och efter att jag hade bitit av läppstiftet mot en bit papper så lämnade det knappt heller några spår på dricksglas.


Charmed I'm sureFantastisk formula, underbar färg och grym hållbarhet – det här måste ni verkligen spana in! Läppstiften i Marilyn Monroe-kollektionen kostar 215 kr/st (pga special packaging) och finns i butik från och med den 8 oktober.

In English: One of the five lipsticks that are released with the MAC Marilyn Monroe collection is Charmed I’m sure, which is a deep raspberry red with a matte formula. First of all – love the tube, so it deserves an entire picture for itself 😉 as usual, the lipstick has the MAC vanilla scent, and the consistency is soft, light and creamy. This lipstick doesn’t seem just as matte as most other matte formula MAC lipstick, but more of a creamy matte with a bit of “glow”. It applies like butter, barely feels it’s one and stays put well, and wears off nice and evenly without being blotchy. It stayed put throughout a meal, and after blotting it against a piece of paper, it barely left any marks on my drinking glass. Fantastic formula, gorgeous colour and great lasting powder – you really have to check this out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MAC Charmed I’m sure lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>