China Glaze Desert sun

Ett av nagellacken jag klickade hem från China Glazes höstkollektion On Safari tidigare i höst heter Desert sun och är ett gulbrunt varmtonat cremelack.

Det må se väldigt ospännande ut i flaskan, men på naglarna blir Desert sun oerhört vackert och riktigt smickrande mot min hudton. Mina tankar förs direkt till kolasås, för det är exakt den färgen som Desert sun har! Höstigt, mysigt och nude utan att vara nude, om ni förstår vad jag menar. Formulan var dessutom helt fantastisk, två tunna lager räckte för full täckning och det flöt ut fint över nageln. Jag använder Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


desert sun


desert sun1


desert sun2


desert sun3In English: Desert sun from the China Glaze fall collection On Safari is a warm yellow brown creme that doesn’t look too exciting in the bottle, but on the nails turn a very pretty and flattering shade against my skin tone. I immediately come to think of caramel sauce, because it’s the exact colour of Desert sun! Perfect for fall, warm, cozy and nude without being nude, if you get what I mean. The formula was great, too, two thin layers were enough for full coverage and it applied smoohtly like butter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to China Glaze Desert sun

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>