Orly Space cadet

Det tredje och sista lacket från Orlys cosmic fx-kollektion jag köpte är det hypade Space cadet. Av någon anledning har jag inte känt för att lacka med det förrän nu, men nu när jag väl har det på klorna så förstår jag inte riktigt varför jag väntade med det så länge.

Space cadet är ett duokromt lack med grön bas och rosalila/guld skimmer. Dock är det det rosalila som framträder mest när lacket är på nageln, men i vissa ljus och vinklar ser man erbart det gröna som då får guldigt skimmer. Hur fint som helst! Det är ett jättebra höstlack, jag tror att det är därför jag har väntat med det tills nu. Tre lager behövdes för full täckning, jag använde Orly ridgefiller som underlack och Orly sec n’ dry som överlack.

Psst! Missade du cosmic fx-lacken när de var månadens lack hos NailMail i september? De finns fortfarande att köpa ett begränsat antal i överskottshopen – du hittar dom här!

 

 

 

In English: The third and last nail polish from the Orly cosmic fx collection that I got is hyped Space cadet. For some reason, I haven’t felt like wearing this until now, but now when I have it on my claws I really can’t remember why I waited for so long to use it.

Space cadet is a duochrome polish with a green base and purple/pink/gold shimmer. It’s the pinky purple that is more prominent though, but in some angles and light conditions you can only see the green with gold shimmer. Gorgeous! It’s a great fall polish, I think that’s why I’ve waited to use it until now. I used three coats for full coverage, and I used Orly ridgefiller as a base coat and Orly sec n’ dry as a top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>