Orly Smolder

Smolder blev först ut att testas av Orlys höstlack från kollektionen Fired up. Det är ett djupt rött frostlack med små små skimmerpartiklar.

Det jag älskar, verkligen tokälskar, med såna här nyanser är att de verkligen ser ut att glöda inifrån. Kanterna blir lite mörkare, och i mitten har vi en glödhet röd kärna som det bara lyser om och är svår att sluta stirra på. Älskar! Jag är lika skeptisk till röda lack varje gång jag ser dom i flaskan, men när jag väl har dom på naglarna inser jag varför rött är en klassiker, för det är så satans snyggt. Två tunna lättlackade lager räckte för full täckning, jag använde Essie nourish me som underlack och Seche vite som överlack.


smolder


smolder1


smolder2


smolder3In English: Smolder, which is a deep red frost with tiny shimmer particles, is one of the polishes from Orly’s fall collection Fired up. What I really love about shades like this is that it really looks like it’s lit from within. Darker edges, with a glowing red center that is hard to stop looking at. Love! I’m surprising myself each time I wear a red, because when I think of reds I think BORING, but once they are on my nails, I remember why red is a classic shade – it’s drop dead gorgeous. I did two easy to work with coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Orly Smolder

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>