Too Faced Perfect pink Perfect lips lip liner

Med sin höstlook The art of Sexy släppte Too Faced ett gäng med krämiga uppskruvbara läppennor: Perfect lips lip liner. En av nyanserna heter Perfect pink och är en dov, gammelrosa nyans.


too faced perfect pink perfect lips lip linerPennorna kommer i en plastpenna med ett gummigrepp precis där man håller i pennan när man målar – ergonomiskt och bra – och har en krämig men ändå hållbar konsistens. Pennan glider på som smör på läpparna men sen sitter den verkligen på plats, och kan användas både ensamt på läpparna, som bas under ett läppstift eller som min favoritkombo, tillsammans med ett läppglans ovanpå. Den framhäver inte heller torrflagor och torkar inte ut läpparna som en del andra läppennor kan göra.


too faced perfect pink perfect lips lip liner1


perfect pink lip linerJag gillar verkligen Perfect pink och blev faktiskt kär i den när jag såg den på Violas läppar, så jag var helt enkelt tvungen att köpa mig ett exemplar själv. En perfekt nyans som liknar min egen läppfärg, men är mycket mer intensiv, och formula och konsistens är verkligen top notch. En perfect lips lip liner kostar ca 175 kr och finns att köpa hos bland annat Eleven.

In English: Recently bought a Too Faced perfect lips liner in Perfect pink. It comes in an automatic sharpening plastic pen, applies like butter and stays on the lips without budging. It can be used alone on the lips, as a base for a lipstick or together with a lip gloss which is my favourite combination. Perfect pink is a muted dusty pink, which is like a deeper and more intense shade of my own lips, and the formula is really top notch without being drying or enhancing dry spots. Really recommend this formula!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to Too Faced Perfect pink Perfect lips lip liner

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>