MIYO Poison Alice, Happy Suzy & Lovely Lucy Metallic eyeshadow

För ett par veckor sedan lanserade budgetmärket MIYO en limited edition-skugga: Metallic eyeshadow. Skuggorna kommer i den vanliga minimalistiska genomskinliga plastdosan och finns i 12 nyanser, här tänkte jag visa er guldiga Happy Suzy, rosa Poison Alice och lilablå Lovely Lucy.


miyo metallic eyeshadowSkuggorna beskrivs som “heta färger i skimrande metallic som verkligen syns”, och formulan på dessa är mjuk och krämig vilket gör skuggorna lättarbetade, högpigmenterade och att de liksom smälter ihop med huden. Även helt utan bas så fäster de riktigt bra på huden, och sitter bra på plats på ögonlocken utan att lägga sig i veck. De är även lätta att tona.


miyo poison alice metallic eyeshadow
Poison Alice


miyo happy suzy metallic eyeshadow
Happy Suzy


miyo lovely lucy metallic eyeshadow
Lovely Lucy


miyo metallic eyeshadow swatches
Poison Alice, Happy Suzy, Lovely LucyJag är riktigt, riktigt imponerad av hur dessa skuggor levererar och har blivit stormförtjust i formulan – så himla synd att skuggorna är limited edition! Jag är allt lite sugen på att köpa på mig fler av nyanserna, lila Luxury Leila, turkosa Electric Sara och gula Pretty Julia lockar! Skuggorna kostar ynka 45 kr/st och finns att köpa hos MIYOs återförsäljare.

In English: Recently, budget brand MIYO launched a new and limited edition eyeshadow formula: Metallic eyeshadow. The shadows comes in the regular minimalistic clear plastic casing and comes in 12 shades, I’m going to show you golden Happy Suzy, pink Poison Alice and purple blue Lovely Lucy. The eyeshadows are described as “hot shades in shimmering metallic that shows off on the lid”, and the formula on these is soft and creamy which makes the eyeshadows easy to work with, highly pigmented and that they melt into the skin. Even without a base, they adhere very well to the skin, and stay put well on the lid without creasing. They are also easy to blend. I’m really, really impressed by these shadows and am so chuffed about the formula – such a shame that they are limited edition!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

13 comments to MIYO Poison Alice, Happy Suzy & Lovely Lucy Metallic eyeshadow

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>