Too Faced Cinnamon kiss La créme lipstick

Med sin höstkollektion släpper Too Faced 16 nyanser av en helt ny läppstiftsformula: La créme lipstick. En av de 16 nyanserna heter Cinnamon kiss.

Läppstiften kommer i en tung guldhylsa i metall, där innerhylsan täcker hela läppstiftet. Det har ingen speciell doft och luktar heller inte oparfymerat läppstift, utan är slätt och gott doftfritt. Själva formulan, som innehåller bland annat lugnande och skyddande vit lotusblomma samt antioxidanter, är mjuk och återfuktande, ger lite glans och ger nästan helt opak täckning.


too faced cinnamon kiss la créme lipstickNär jag fick hem det här läppstiftet så tänkte jag först “åh nej, inte ett till tråk-brunt läppstift”, för det är precis så som Cinnamon kiss ser ut ut i hylsan. När jag väl fick det på läpparna däremot så blev jag positivt överraskad – det var inte ett dugg brunt, utan fick en väldigt smickrande, gammelrosa färg med en gnutta hallon i på mina läppar. Väldigt lättburet och snyggt, perfekt när man vill ha en markerad läpp men inte vill gå all in med färg!


cinnamon kissToo Faceds La créme lipstick finns att köpa nu hos bland annat Eleven och kostar 210 kr/st.

In English: One of the 16 new La créme lipstick shades from Too faced is called Cinnamon kiss. The lipsticks comes in a heavy metallic golden tube, is scent-free and feels soft and moisturizing on the lips. The formula is almost entirely opaque and adds a slight shine to the lips. When I got this sample sent to me, I first thought “oh no, not another boring brown”, because that’s how it looks in the tube. Once I got it on my lips though, I was positively surprised – it’s a dusty pink with a hint of raspberry in it that is very flattering against my skintone. Very easy to wear and perfect if you want a marked lip without going all in with colour!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Too Faced Cinnamon kiss La créme lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>