Gunmetal

Mer röda läppar! Den här gången har jag matchat dom med något som vissa anser är ett big no-no: sotade ögon. Själv tycker jag att det är skitsnyggt, känner mig lite som Kat von D. Och hon är ju faktiskt en riktig pingla.

Dagens kuriosa: MACs senior makeup artist Gregory Arlt berättade för mig att läppstiftet jag bär är Dita von Teeses favorit. Det är det mattaste läppstift jag äger och är typ som en läppenna i stiftform. Min pojkvän sa att det såg ut som en sammetsros på läpparna, vilket jag tycker det beskriver det väldigt bra. Det är ganska torrt, men känns ändå behagligt på läpparna (var noga med att återfukta innan!) och sitter som berget. Fröken Dita har bra smak!

Ansikte / Face

 • MAC prep + prime skin
 • MAC PRO longwear concealer – NW15
 • MAC PRO longwear foundation – NW20
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • MAC sculpting powder – sculpt
 • Benefit sugarbomb
 • MAC Fix+

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • Urban Decay eyeshadow – gunmetal
 • Urban Decay eyeshadow – creep
 • Urban Decay eyeshadow – virgin
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • Urban Decay 24/7 glide on eye pencil – zero
 • MAC chromaline – black black
 • MAC haute & naughty lash mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • MAC prep + prime lip
 • MAC lip pencil – cherry
 • MAC lipstick – ruby woo


Skuggornas placering: Gunmetal över hela det rörliga locket, Creep i globlinjen, yttre v:et och längs nedre fransraden över Zero. Virgin som highlighter på brynbenet och inre ögonvrån.

In English: More red lips! This time, I’ve matched them with something that some people think is a big no-no: smoky eyes. I think it looks fabulous, I feel a bit like Kat von D. And she’s a real hottie!

Today’s random fact: MAC senior makeup artist Gregory Arlt told me that the lipstick I’m wearing is Dita von Teese’s favourite. It’s the mattest lipstick I own and is more like a lip pencil in lipstick form. My boyfriend said that it looked like a velvet rose on the lips which I think describes it pretty well. It’s pretty dry, but still feels comfortable on the lips (make sure to moisturise properly before applying it) and stays on forever. Miss Dita has got great taste!

Shadow placement: Gunmetal on the entire lid, Creep in the crease, outer v and along the lower lash line on top of Zero. Virgin as a highlighter on the brow bone and the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>