Kategorier
Botox

Med botox blir du av med rynkorna

Naturligt med åldern kommer även rynkor. Det finns ingen viss ålder då rynkorna börjar komma, det kan variera. Sedan många år tillbaka använder man sig av botox för att slippa rynkorna.

Botox är idag väldigt populärt på marknaden. Det används av både äldre och yngre. Det vanliga man först använde det till var för att få bort rynkor. Idag används det även om man vill förändra sitt utseende. Det kan vara i pannan, läpparna, ögonbryn etc. En behandling med botox går till som så att man injicerar botox med en liten nål precis under huden. Det är väldigt varierande hur det känns för olika människor. En del tycker att sticket kan göra lite ont och kännas brännande. Botox anses inte vara farligt, eftersom man använder sig av en väldigt liten mängd.

Gå till kunnig klinik

När man ska göra botox är det av största vikt att man går till en kunnig klinik. Personalen som jobbar där ska vara utbildad och veta vad de gör. De som gör botoxen ska vara legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare. Innan du gör botox i Göteborg kommer ni att genomgå en konsultation där de både ställer hälsofrågor och ni kommer fram till hur mycket du ska ha och var. Resultatet får man nästan direkt, men det kan ta några timmar innan det blir helt rätt. Behandlingen håller sig olika lång tid, men man kan räkna med att man behöver fylla på efter ca tre till sex månader, och för en del håller det upp till tolv månader.