Policy

Disclaimer

All information som publiceras på Purity är baserad på min egen kunskap och erfarenhet. Jag är inte utbildad makeupartist, hudterapeut eller liknande och har enbart skönhet som ett väldigt stort intresse.

Recensioner

Jag tar emot arbetsmaterial i form av text, bilder och produktprover, och jag strävar efter att arbeta enligt svenska pressetiska regler. Detta innebär:

  • Att samtliga produktprover som jag tar del av tas emot förutsättningslöst, och jag lämnar inga garantier för när eller om produkten kommer att skrivas om.
  • Vid sponsrade inlägg, där ersättning utgår för att garantera att en produkt omnämns eller recenseras, är inlägget alltid tydligt utmärkt med att det handlar om ett sponsrat inlägg.

Samtliga produkter som omnämns på denna blogg behandlas likvärdigt, oavsett om det är en produkt jag har köpt själv, ett produktprov jag tagit emot förutsättningslöst, eller en produkt som omnämns i ett sponsrat inlägg. Mina åsikter om omnämnda produkter är alltid mina egna och kan inte påverkas av att jag har fått en produkt som arbetsprov, eller att ersättning utgår för att skriva om en produkt.

En stor del av de produkter jag recenserar, tipsar eller skriver om har jag köpt själv, och de testas på och av mig själv om inget annat nämns. Jag gör mitt bästa för att alltid granska alla produkter jag testar ur ett objektivt perspektiv. När det kommer till betygssättning av en produkt ser jag till produktens helhet – pris, förpackning, hur väl den fungerar, doft och så vidare.

Copyright

Allt material (undantaget pressmaterial), om inget annat anges, är mina egna texter och bilder och skyddas av upphovsrättslagen. Du har inte tillåtelse att kopiera, sälja, publicera eller återposta något av mitt egna material utan mitt tillstånd. Vill du använda mina bilder ser jag gärna att du frågar mig om lov först (maila mig på sanna(at)puritybeauty.se) och du måste länka till mig med bloggens namn i länken i samband med där bilden publiceras.