Salacious

När hösten börjar krypa sig på (men den är inte här riktigt än! Dock börjar höstkollektionerna ploppa upp på hyllorna) så blir jag mer och mer sugen på vampiga läppstift. Snyggingen Salacious från Illamasqua är ett hallonrött matt läppstift och är alldeles, alldeles underbart. Här har jag parat det med skimriga, lätt skuggade ögon med skuggor från Urban Decays Naked-palett.

Ansikte / Face

 • L’oréal nude magique concealer – medium
 • Dior Diorskin nude skin-glowing makeup SPF15 – 030 medium beige
 • Dior Diorskun nude compact – 030 medium beige
 • Urban Decay baked bronzer – toasted
 • Illamasqua powder blusher – tremble

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • Urban Decay eyeshadow – virgin
 • Urban Decay eyeshadow – sin
 • Urban Decay eyeshadow – toasted
 • Urban Decay eyeshadow – hustle
 • Sleek makeup eyeshadow – regal
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • MAC false lashes extreme black mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • Dior universal lipliner pencil
 • Illamasqua lipstick – salacious


12-08-15


12-08-15(1)


12-08-15(2)


12-08-15(4)


12-08-15(5)


12-08-15(6)Skuggornas placering: Sin på det rörliga locket, Toasted i globlinjen, Hustle i den yttre globlinjen och längs den nedre fransraden. Regal i det yttre v:et. Virgin som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-08-15(3)In English: When fall is on it’s way (but it’s not here yet! Although, fall collections are starting to pop up on the shelves) I start to crave vampy lipsticks more and more. Salacious from Illamasqua is a raspberry red matte lipstick and is so, so gorgeous. Here I’ve paired it with shimmery browns on the eyes from the Urban Decay Naked palette.

Shadow placement: Sin on the lid, Toasted in the crease, Hustle in the outer crease and along the lower lash line. Regal in the outer v. Virgin as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Salacious

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>