Recension: Hawaiian tropic After sun cooling aloe gel

En svalkande, skön och återfuktande after sun är en räddare i nöden då man har råkat utsätta huden för lite för mycket sol och den är i behov av kyla och fukt. En av de after sun-produkter jag har testat i sommar är Hawaiian tropics klassiker After sun cooling aloe gel.


Hawaiian tropic after sun cooling aloe gelAfter sun cooling aloe gel innehåller bland annat 98-procentig aloe vera-gel och kamomillextrakt som ska hjälpa till att lugna irriterad hy som har utsatts för mycket sol, samtidigt som den ska verka svalkande och återfuktande. Hawaiian tropic beskriver den som lätt och som snabbabsorberande utan att kännas kladdig eller klibbig.

Det allra viktigaste när det kommer till en after sun tycker jag är den svalkande och lugnande känslan, vilket After sun cooling aloe gel verkligen lever upp till. Den känns sval och skön mot arg och irriterad solbränd hy och hjälper huden att återhämta sig genom att kyla, lugna och återföra fukt. Den absorberas dessutom snabbt av huden som känns mjuk och skön efter smörjning, utan att bli klibbig. Svårare än så här behöver det inte vara – den här produkten levererar precis vad den utlovar, och den är en riktig räddare i nöden när man har råkat sitta ute lite för länge i solen.

Pris: 95 kr / 200 ml
Betyg: 5/5

In English: The thing I’m looking for the most in an after sun product is that it works cooling on irritated, sun-overexposed skin. One of the many after sun products I’ve tried this summer is Hawaiian tropic After sun cooling gel, which contains aloe vera and chamomile to cool, soothe and moisturize the skin. It works really well, the cooling sensation is very instant on the skin and feels nice and soothing, and it’s absorbed quickly by the skin without being sticky. It also helps moisturizing the skin a bit as well. This is exactly what I ask from an after sun product, and this couldn’t deliver any better than it does. A staple product in my summer beauty bag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Recension: Hawaiian tropic After sun cooling aloe gel

  • Låter som en toppen produkt 🙂
    För nåt år sen fick jag en tup Aloe gel av min en kompis… jag fick några konstiga utslag en tid efter och smorde in huden med Aloe gelen innan jag gick och lade mig… när jag vaknade var utslagen borta 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>