Swatches: China Glaze New bohemian

I förra veckan plingade DHL-mannen på dörren med ett paket från USA, innehållandes de sex lacken i China Glazes duokroma höstkollektion New bohemian. Jag tänkte att jag skulle bjuda er på lite flaskbilder och swatches!


china glaze new bohemian


swanky silk swatch
Swanky silk


no plain jane swatch
No plain Jane


unpredictable swatch
Unpredictable


want me bawdy swatch
Want me bawdy


deviantly daring swatch
Deviantly daring


rare & radiant swatch
Rare & radiantVad som är svårt att fånga på bild med dessa lack är den duokroma effekten – den syns mer i verkligheten än på bild eftersom skiftningarna framträder ur olika vinklar och när ljuset träffar nageln på olika sätt. Dock är de mer duokroma i flaskan än vad de faktiskt blir på nageln när man lackar med dom, är lite besviken på No plain Jane som ser sjukt fin ut i flaskan men blir oerhört plain och icke-duokrom på nageln. Jag misstänker även att ni tycker att Rare & radiant ser bekant ut, det är nämligen ytterligare en dupe på Chanels Peridot. Även Want me bawdy är en dupe på en nyans vi har sett tidigare i sommar, nämligen OPIs Into the night. Den stora vinnaren i den här kollektionen är enligt mig Deviantly daring – kärlek på flaska, wow så vackert det är! Vad tycker ni om den här kollektionen?

In English: I recently received samples of the duochrome fall collection from China Glaze, New bohemian, and I thought I’d show you bottle pics and swatches. The duochrome effect isn’t that easy to catch in pictures – it’s more visible in real life than in pictures since the different hues appear from different angles and in different lights. The polishes are more duochrome in the bottle than on the nail, though, I’m a bit disappointed with No plain Jane that looks gorgeous in the bottle but is very plain indeed on the nail. I also suspect that you find Rare & radiant familiar, because it’s another Chanel Peridot dupe. Want me bawdy is also very similar to OPI Into the night. The big winner in this collection, if you ask me, is Deviantly daring – love in a bottle! What do you think of these polishes?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Swatches: China Glaze New bohemian

 • Sherdil

  Vilket lack skulle du säga är mest likt Péridot, OPI:s Just spotted the lizzard eller CG Rare and radiant. De ser nästintill identiska ur om man inte jämför dem sida vid sida.

  • purity

   Jag har inte Péridot, men Rare and Radiant och Just spotted the lizard är identiska när jag jämför dom sida vid sida och utifrån de bilder jag har sett på Péridot så är de exakta dupes på även det.

 • Nja, jag är hemskt besviken när man sett swatcher att det verkar vara så lite duokrom effekt. Jag har bara köpt Swanky Silk som jag tyckte såg mest duokrom ut.

  • Kollektionen är faktiskt mer duokrom IRL än de ser ut på bilderna. När swatches började dyka upp kände jag mig också rätt besviken, men lacken har räddat det för mig. Jag har testat alla utom rare and radiant och want me bawdy nu, och de har alla varit duokroma. Visst, jag har duokroma lack med mycket mer effekt, men det är inte några av de jag testat som saknar duokrom effekt. En lustig sak är dock att Swanky Silk behöver solljus för att effekten ska komma fram och No Plain Jane visare sin effekt bäst i mörker O_o

  • purity

   De ser mindre duokroma ut på bild än i verkligheten, man får inte riktigt med färgspelet om man inte får se lacken ur olika vinklar – därför dom ser mer duokroma ut i flaskan.

 • Inte alls avis 😉 kram!

 • Att du säger att de inte är lika duokroma som de är i flaskan breaks my heart, jag förstår att bilderna kanske är lite missvisande men jag vill ha mycket duokromt. Jag som såg så fram emot denna kollektion, attans! Men, jag ska ända kika närmare på de, de kanske är tillräckliga när jag väl får se de in real life =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>