Tävling: Vinn sommarboostande hudvård från SkinPlan!

Augusti har gjort intåg, men det betyder inte att sommaren är slut – tvärt om så verkar sommaren ha kommit igång på riktigt nu och den ena varma dagen avlöser den andra. Men stark sol kräver också lite extra omsorg om huden med ordentlig solskyddsfaktor och återfuktande produkter, därför tänkte jag ge två av er läsare chans att kamma hem ett kit från svenska SkinPlan beståendes av smarta solskyddet Sun control SPF30 och återfuktande produkterna Hydro gel mask samt Hyaluronic acid Eye care gel.


För att vara med och tävla behöver du göra följande:

1. För att skydda sig mot solens farliga strålar är det viktigt att använda solskyddsfaktor när man vistas utomhus, både när det är stark sol men även i dis och skugga. Förkortningen SPF står för Sun Protection Factor och indikerar en solkräms skydd mot UVB-strålar, men vad innebär egentligen själva SPF-siffervärdet (t.ex. SPF 30) på din solkräm? Maila ditt svar till tavling [at] puritybeauty.se, märk ditt mail med SkinPlan i ämnesfältet.

2. Lämna en kommentar till det här inlägget att du är med och tävlar. Viktigt! Du måste ange samma mailadress i din kommentar som du skickade ditt tävlingsbidrag med.


Tävlingen avslutas lördagen den 11 augusti 2012 klockan 23.59, och bland er som är med och tävlar drar jag två vinnare med hjälp av en slumptalsgenerator. Vinnarna presenteras både på bloggen och kontaktas via mail, har du vunnit har du 48 timmar på dig att höra av dig med din adress, sedan dras en ny vinnare. Tävlingen är den här gången öppen för läsare som är bosatta i Sverige, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Lycka till!


In English: This is a giveaway open to readers living in Sweden only.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

45 comments to Tävling: Vinn sommarboostande hudvård från SkinPlan!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>