OPI Into the night

Tredje lacket att testas ur OPIs The amazing Spider-Man-kollektion är Into the night, som är ett blått frostlack med ett stänk av lila och en lite “dammig” underton. Det är inte ofta jag blir dunderförtjust i frostlack, men det finns undantag och Into the night hör dit.  Det har en vacker, nästan glasartad finish och för direkt tankarna till en blå superhjältedräkt i spandex – mitt i prick, OPI!

Jag lackade tre tunna lager, formulan var tunn men lättlackad och jag hade inga som helst svårigheter att få till det jämt. Jag tror att skirheten bidrar till att skimret kommer fram på ett så pass vackert sätt som det gör i det här lacket, genom flera lager liksom. Jag måste dessutom titta riktigt noggrant för att se några penseldrag i lacket, vilket annars brukar vara rätt framträdande i frostlack. Det är även väldigt klädsamt mot min hudton. Gillar! Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


into the night


into the night1


into the night2


into the night3In English: Into the night from the OPI The amazing Spider-Man collection is a blue frost with a splash of purple and with dusty undertones. It’s not often that I really like frost polishes, but there are exceptions and Into the night is one of them. It has got a beautiful, almost glass-like finish and makes me think of a blue super hero suit in spandex – on the spot, OPI! I did three thin coats, the formula was thin but easy to work with, and I didn’t get any really noticeable brush strokes either which is usually the standard for frost polishes. It also looks very pretty against my skin tone, I like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to OPI Into the night

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>